Ayri olmalari sorun degilde
Kanli bicakli durundalarsa. Her ikiside evlenmis esleri sorunluysa yandin bittin demektir
Bazi kisiler siddetli bosanma yasiyorlar. Birbirlerini gormeye bile tahammulleri olmuyor mesela. En iyisi hem anne hem babayla konusmak. Ona gore yol cizmen gerekir.İkiside evli ama kanlı bıçaklı olmazlar herhalde sonuçta çocukları evlenecek demi
Bazi kisiler siddetli bosanma yasiyorlar. Birbirlerini gormeye bile tahammulleri olmuyor mesela. En iyisi hem anne hem babayla konusmak. Ona gore yol cizmen gerekir.
Dun aksam isteme yapildi bana oyle bi kaos ortami oldu ki. O yuzden herseyi en ince ayrintilarina kadar mutlaka konus. Hatta al ikisini birebir konus. Ben oyle yapmadigimdan sorun yasadim. Berbat bi aksam gecirdim hala keyifsizim.
Amin insallahİnşallah bundan sonra iyi olur senin için bende napicam hiç bilmiyorum
Amin insallah
Senin cekincen ne peki? Gozunu korkutan ne tam olarak?
Eşimin anne babası ayrı, ayrıca kanlı bicaklilar resmen yüzlerine bakmazlar birbirlerinin.
2 ayrı isteme yaptık. Ilk isteme söz, 2.si nişan gibi oldu. Ikisi de evdeydi zaten. Düğünde de mecburen iki taraf da geldi ama birbirlerinden 3 km uzakta oturdular
Stres yapmayın, her şey olacağına varıyor. Bizimkiler "o adam gelirse ben yokum", "o kadın gelirse salondan kovarim" gibi beylik laflar ettiler ama hiç de birşey olmadi
Annem babam 9 yıl önce ayrıldılar düğünüm olmadı babam beni dövdü sonrada sözlüme gönderdi tam Bi rezillikti yani
Teşekkür ederim geçti gitti 3 yıllık evliyim şimdi babam düğün masrafı yapmamak için Bi bahaneyle dövmüş yollamış meğersem beniÇok geçmiş olsun inşallah bundan sonra her şey güzel olur
Teşekkür ederim geçti gitti 3 yıllık evliyim şimdi babam düğün masrafı yapmamak için Bi bahaneyle dövmüş yollamış meğersem beni
Karamsar olmayın derim ikisi de evlenmiş nasılsa olur gider herşeyKötü olmuş ya biz napicaz bakalım hayırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?