• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesi babası ayrı olanlar düğünlerini nasıl yapıyor?

Asena20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
31
1
1
30
Anne ve babam ayrı ve hiç görüşmüyorlar. Siz nasıl düğün nişan isteme yaptınız ? Şimdiden teşekkür ederim.

Ayri olmalari sorun degilde
Kanli bicakli durundalarsa. Her ikiside evlenmis esleri sorunluysa yandin bittin demektir

İkiside evli ama kanlı bıçaklı olmazlar herhalde sonuçta çocukları evlenecek demi
Bazi kisiler siddetli bosanma yasiyorlar. Birbirlerini gormeye bile tahammulleri olmuyor mesela. En iyisi hem anne hem babayla konusmak. Ona gore yol cizmen gerekir.

Dun aksam isteme yapildi bana oyle bi kaos ortami oldu ki. O yuzden herseyi en ince ayrintilarina kadar mutlaka konus. Hatta al ikisini birebir konus. Ben oyle yapmadigimdan sorun yasadim. Berbat bi aksam gecirdim hala keyifsizim.

Bazi kisiler siddetli bosanma yasiyorlar. Birbirlerini gormeye bile tahammulleri olmuyor mesela. En iyisi hem anne hem babayla konusmak. Ona gore yol cizmen gerekir.

Dun aksam isteme yapildi bana oyle bi kaos ortami oldu ki. O yuzden herseyi en ince ayrintilarina kadar mutlaka konus. Hatta al ikisini birebir konus. Ben oyle yapmadigimdan sorun yasadim. Berbat bi aksam gecirdim hala keyifsizim.

İnşallah bundan sonra iyi olur senin için bende napicam hiç bilmiyorum

Eşimin anne babası ayrı, ayrıca kanlı bicaklilar resmen yüzlerine bakmazlar birbirlerinin.

2 ayrı isteme yaptık. Ilk isteme söz, 2.si nişan gibi oldu. Ikisi de evdeydi zaten. Düğünde de mecburen iki taraf da geldi ama birbirlerinden 3 km uzakta oturdular :KK70:

Stres yapmayın, her şey olacağına varıyor. Bizimkiler "o adam gelirse ben yokum", "o kadın gelirse salondan kovarim" gibi beylik laflar ettiler ama hiç de birşey olmadi

Amin insallah
Senin cekincen ne peki? Gozunu korkutan ne tam olarak?

Benimkiler de pek iyi ayrılmadı 1-2 yıl oldu daha yeni sayılır ikiside evlendi şimdiye kadar hiç gorusmediler yani ilk karşılaştıklarında ne olacak ne yapacaklar hiç bilmiyorum yani ikisininde eşi istemede olcak mı ayrı ayrı mı gelseler diye düşünüyorum valla

Eşimin anne babası ayrı, ayrıca kanlı bicaklilar resmen yüzlerine bakmazlar birbirlerinin.

2 ayrı isteme yaptık. Ilk isteme söz, 2.si nişan gibi oldu. Ikisi de evdeydi zaten. Düğünde de mecburen iki taraf da geldi ama birbirlerinden 3 km uzakta oturdular :KK70:

Stres yapmayın, her şey olacağına varıyor. Bizimkiler "o adam gelirse ben yokum", "o kadın gelirse salondan kovarim" gibi beylik laflar ettiler ama hiç de birşey olmadi

İnşallah benimde böyle olur ya bi sorun çıkmaz

Annem babam 9 yıl önce ayrıldılar düğünüm olmadı babam beni dövdü sonrada sözlüme gönderdi tam Bi rezillikti yani

Şöyle düşünün anne ve babanız birbirlerinden boşanmış sizden değil.. siz sağ oldukca böyle günlerde mecbur saygı çerçevesinde görüşmek zorundalar.. güzel güzel ikisine de anlatın çünkü hem annenize hem babanıza sizin mürvetinizi görmek hak..

Kızlarının bu mutlu gününde hiçbir anne baba sorun çıkartmak istemez. Oturup konuşup orta yolu bulabilirsiniz.

Back