babacigimla cok az baba-kizin yakalayabilecegi kadar guzel bi iliskimiz var canimdir o benim canimin taaa icidir, hala kucaginda otururum , 1 hafta gormezse gozleri dolar, suanda yurtdisinda isi icin deli gibi ozluyorum, her derdini benle paylasir, benden onay alip rhatalar dunayanin en iyi kalpli en sevecen insanidir.sevmeyeni hic yoktur. annemi de elbetteki cok ama cok severim evlenene kadar annemle babamla oldugum kadar cok yakin oldugumuzu soyleyemem o daha cok kizkardesimle yakindir ama ne zamanki evlendim iste o zaman annemin degerini anladim, hele bşrde cocuk sahibi olursam insallah daha da iyi anlicama eminim.. Anneyle paylasilabilen seyler vardir babalarin asla anlayamayacagi paylasamayacagi... Annem mukemmeldir, sabirlidir vefalidir, milyonlarca kadinin aksine daha bir kere bile dedikodu yaptigini gormedim, insanliga onem verir, asildir, kibardir, gorguludur ne biliyim annem de mukemmeldir. Cok sansliyim boyle guzel annem ve babam oldugu icin...
Ayyy konu basligindan saptim.. Annenizle mi babanizlami daha cok anlasiyosunuz du soru, babamla daha yakinizdir sevgimizi cok belli ederiz ama annemin yeri de apayridir cok cok ozeldir onsuz bi hayat asla dusunemiyorum...