Annemlere geldim :(

Bence o şuan dışarda geziyordur arkadaşlarıyla hatta cafeye filan gitmiştir sohbet muhabbet..çünkş ben yoksam evde tek durmazz
Ben çalışırken bile gündüz o çalışmıyorsa evde durmuyordu ben yokum diye arkadasının yanına gidiyordu!
İnsan hiç mi evinde oturmaz yat dinlen dışarı çık yürü gel ama beni evinde bekle derdim yok derdi arkadasının yanında beklerdi işten dönmemi..
Bence şuan özgürlüğünün tadını çıkarıyodur aklına bile gelmiyorumdur

eee sen ne yapıyosun temizlik yemek mi eger öyleyse kocan daha cok boyle yapar sana

Korkma geçecek bu sebepten boşanmıycaksın biraz burnu sürtsün eşinde aynı eşim gibi
Eşim biraz takmayan rahat bir tip..şuan düşündüğünü üzüldüğünü bile sanmıyorum belki bikaç gün sonra anca..ama düzelmeyecek
Boşanmasak dahi nolcak ki bilmiyorum
Bide ya hamileysem onu da bilmiyorum henüz reglim gelmedi yüzde elli ihtimal var

Hamile olan arkadaşlar regl gününüz yaklaşırken aynı regl olacak gibi agrılarınız oluyor muydu?? Regl günü geçmeden hamile oldugu anlaşılmaz da

Hamile olan arkadaşlar regl gününüz yaklaşırken aynı regl olacak gibi agrılarınız oluyor muydu?? Regl günü geçmeden hamile oldugu anlaşılmaz da
İdrarda çıkmazda kan tahlili falan versen belli olmaz mı ki? Regl tarihin ne zaman?

Hakkında hayırlısı olsun canım ama hamile değilsen ve geri dönersen bi süre bebek düşünme bence.. Evliliğini oturtuncaya kadar yani..

Bu hafta regl tarihim bakalım nolcak canım,,tabiki bebeğin bu ortamda doğmasını ve büyümesini istemem onun ne suçu var dimi..masum suçsuz melek onlar bizim yüzğmüzden olan çocuklara oluyor

Hala ses filan yok bence git diyen adam küfür eden adam aramaz veya barışmak istemez dönmek te istemiyorum burda kalmak ta,,
Ailem yanımda aslında kimse sormadı bile noldu niye geldin demedi sadece anneme bi kaç gün ayrı kalcagımı söyledim..ama ailemi de üzmek istemiyorum benim yüzümden nişanlılık döneminde de üzüldüler

Ana sebepleri bilmiyorum ama kadin evi terketmemeli bana gore biraz dinlen uzatma don evine hala istemiyorsa esyalarini topla ver eline bavulu gitsin

Ohhh ne güzel sevindim canım adınaaa:) ama taviz verme yinede iyice sürtsün burnuuuu.. Net anlasın kırıldığını, net bilsin onun vazgeçilmez olmadığını, korksun seni kaybetmekten...
Teşekkür ederim canım..henüz bişey yazmadım aramadım da..kendisi engeli de kaldırmış belli ki bişey dememi bekliyo..yarına bakıcam artık

Yine bir özgüvensiz, sığ bir erkek ve düzeleceğine inanan saf yavrucak profili ile baş başayız. Bir sonraki konuyu görür gibiyim ' KIZLAR KOCAMDAN ŞİDDET GÖRÜYORUM, BABAMA DA SÖYLEYEMEM, YARDIM EDİN'. Ezdirin kendinizi ne güzel böyle.

Eski konulara baktımdaaa Yakma kendini be canım.. bensanademistim doğru söylemiş.. Her açtığın konuda daha kötüye gitmiş.. Adam boğazına yapışmış yaa.. Bunun sonrası ya şiddet yada öldürmek.. Gerçi boğazına yapışması da şiddet ama sen ona rağmen affetmişsin..

Çiçek böcek hikaye.. Senin annen baban elin adamı seni ezsin, mutsuz etsin diye mi doğurdu? Ben olsam affetmezdim.. Sen bence bi kere daha düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…