- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Engeli kaldırsam da bişey göremiyorum ki kendisi engellemiş benibence o kaldırıp bakıp gene engelliyodur kimsenin aklına gelmez yani her kavgada engelle beni demek ne haltlar yedigini nerden biliyosun bence kesinlikle acmalısın
Korkma geçecek bu sebepten boşanmıycaksın biraz burnu sürtsün eşinde aynı eşim gibiSeviyorum ama aması var işte
Severek evlendik
acar bakar o sen ac o engeliii istiyosa o seni engellesin ben böyle cocuk seyleriyle ugrasmam de bi daha olursa böoyle konusmaEngeli kaldırsam da bişey göremiyorum ki kendisi engellemiş beni
eee sen ne yapıyosun temizlik yemek mi eger öyleyse kocan daha cok boyle yapar sanaBence o şuan dışarda geziyordur arkadaşlarıyla hatta cafeye filan gitmiştir sohbet muhabbet..çünkş ben yoksam evde tek durmazz
Ben çalışırken bile gündüz o çalışmıyorsa evde durmuyordu ben yokum diye arkadasının yanına gidiyordu!
İnsan hiç mi evinde oturmaz yat dinlen dışarı çık yürü gel ama beni evinde bekle derdim yok derdi arkadasının yanında beklerdi işten dönmemi..
Bence şuan özgürlüğünün tadını çıkarıyodur aklına bile gelmiyorumdur
Eşim biraz takmayan rahat bir tip..şuan düşündüğünü üzüldüğünü bile sanmıyorum belki bikaç gün sonra anca..ama düzelmeyecekKorkma geçecek bu sebepten boşanmıycaksın biraz burnu sürtsün eşinde aynı eşim gibi
Ben annemlerdeyim evdeyim bugün çıkmadım dışarıeee sen ne yapıyosun temizlik yemek mi eger öyleyse kocan daha cok boyle yapar sana
İdrarda çıkmazda kan tahlili falan versen belli olmaz mı ki? Regl tarihin ne zaman?Hamile olan arkadaşlar regl gününüz yaklaşırken aynı regl olacak gibi agrılarınız oluyor muydu?? Regl günü geçmeden hamile oldugu anlaşılmaz da
Bu hafta regl tarihim bakalım nolcak canım,,tabiki bebeğin bu ortamda doğmasını ve büyümesini istemem onun ne suçu var dimi..masum suçsuz melek onlar bizim yüzğmüzden olan çocuklara oluyorİdrarda çıkmazda kan tahlili falan versen belli olmaz mı ki? Regl tarihin ne zaman?
Hakkında hayırlısı olsun canım ama hamile değilsen ve geri dönersen bi süre bebek düşünme bence.. Evliliğini oturtuncaya kadar yani..
Ana sebepleri bilmiyorum ama kadin evi terketmemeli bana gore biraz dinlen uzatma don evine hala istemiyorsa esyalarini topla ver eline bavulu gitsinHala ses filan yok bence git diyen adam küfür eden adam aramaz veya barışmak istemez dönmek te istemiyorum burda kalmak ta,,
Ailem yanımda aslında kimse sormadı bile noldu niye geldin demedi sadece anneme bi kaç gün ayrı kalcagımı söyledim..ama ailemi de üzmek istemiyorum benim yüzümden nişanlılık döneminde de üzüldüler
Ben göndermedimKızlar bana çiçek gelmiş bilin bakalım kimden
Ohhh ne güzel sevindim canım adınaaa:) ama taviz verme yinede iyice sürtsün burnuuuu.. Net anlasın kırıldığını, net bilsin onun vazgeçilmez olmadığını, korksun seni kaybetmekten...Tabiki eşim göndermiş barışmak için
Teşekkür ederim canım..henüz bişey yazmadım aramadım da..kendisi engeli de kaldırmış belli ki bişey dememi bekliyo..yarına bakıcam artıkOhhh ne güzel sevindim canım adınaaa:) ama taviz verme yinede iyice sürtsün burnuuuu.. Net anlasın kırıldığını, net bilsin onun vazgeçilmez olmadığını, korksun seni kaybetmekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?