İnşallah canmm inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya kusura bakma ama çok güldüm ya annenin az sessiz olun diye msj atmasına. biz komşulara bile sesimizi çıkarmıyoruz aylardır bide annen olacak bence oraya sırf sana eziyet olsun diye taşınmışlar. ne yaşadınız ne geçti aranızda bilmem ama bence konu daha derin.Bizimkilerde anahtar takıntı bi fayda ben görmüorm hani çocuğuma bez alın diorm aldğmşa kalıyorm o derece yani.Bizimde bir suvar var arada ses orada hemen bebeğim ufak yatak odamda yatırıorm eşinle oturma odasına sohbete bile gitsek annem maj atıo az sessiZ oln uyuyamıorz okadr bunaldmki nasıl bi dil knşabilirim cuk die otursn şöyle belki anlat diorm yok annem gelmese kardeşim gelio ona kızssam öteki nefret ettim ailemdende kalabalık olmasndanda
Kızlarrr kafayı yemek üzereyim kendi ailem karşı daireme taşındı 5numarada onlar 6 numarada ben anneme ve kardeşlerime defalarca söylememe rağmen zırtp pırt kapı calıyolar açmassak anahtrla giriolar anahtrı alıyorum tekrar yaptıryolar eşimle yalnız hiç kalamıyorm doğm yaptm 3 ay önce zaten hamilelik doğum derken biaraya gelemedik sürekli knşmama kavga etmeme rağmen anlamıyorlar çok çaresiz kaldm çok bunaldm taşnmak istiyorm ama şuan tek başna eşin çalştğı için taşnma masrafına gözümz keamiyor napabilirm lütfen yardm edin
Valla kızlar dün büyük bir patlama yaşadm tüm anahtarlarımı aldım ve müsadesiz girmeyin dedim 2 gündür kimse gelmio annem bi laf koydu bana oo akıllara zarar "doğur büyüt seni tanımasınlar"dedi tınlamadım bile kimse için düzenimi bozmamam ama nedense gelmeseler bile karşı dairemde bile olmaları beni çok rahatsız etmeye başladı istenmeyen komşu gibi
Şuan o şekilde uyguluyorum bakalm inş iyi olur ben taşınmak zaten istemiyorum 7 senelik mahallem ayrıca evimde daha yeni kızıma oda yaptrdm okdr inşaat pisliği eziyet çektim arkadaşlarn tüm dostlarm burada