Annemler karşı daireme taşındı eşinle özel hayatm bittii:(yardım edin!!!

Umarım farkına varırlar sanmam ama umut işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canmm inşallah

Biraz toplanma var ama uzun sürmücek gibi tekrar gevşelik başlıo ve ben artk çok kalp kırcan sanrm canm

ya kusura bakma ama çok güldüm ya annenin az sessiz olun diye msj atmasına. biz komşulara bile sesimizi çıkarmıyoruz aylardır bide annen olacak bence oraya sırf sana eziyet olsun diye taşınmışlar. ne yaşadınız ne geçti aranızda bilmem ama bence konu daha derin.

Yok ben bile gülüoken sen kahkaha bile atsan yeridir canım.Yok derin bi konu yok müthiş rahatlık var sadece

Yok ben bile gülüoken sen kahkaha bile atsan yeridir canım.Yok derin bi konu yok müthiş rahatlık var sadece.Kayınvalidemin bana bir kafı dolayısıyla eşim ailesini sildi annmlerin semtine geldk daha sonrada onlar karşı daireme taşndı.Akıllarndan bir art niyet geçmediğine eminim sadece rahatlık var aşırı

Yok ben bile gülüoken sen kahkaha bile atsan yeridir canım.Yok derin bi konu yok müthiş rahatlık var sadece.Kayınvalidemin bana bir kafı dolayısıyla eşim ailesini sildi annmlerin semtine geldk daha sonrada onlar karşı daireme taşndı.Akıllarndan bir art niyet geçmediğine eminim sadece rahatlık var aşırı

Msj üst üste gelmiş ksr bakmayın kızlar

Şuan çok şaşırdım yaaa. anahtar almalar gizli yaptırmalar pat diye eve gelmeler.. Kendi ailen bile olsa çok saçma. kilidi değişsen ne olur ki dediğin gibi kapıyı çalıyolar sürekli milleti rahatsız etmektense açıyorsundur mecburi. nasıl bi çözüm olur kiii. bide kapıda anahtar bırakma bırak çat diye içeri girsinler sende kocanla yakınbi temastayken yakalasın sizi. tabiii eşiniz bunu kabul ederseee. belki utanır falannn dice. yani utanmalı oturup hadi bi izliyeyim demezler heralde... aklıma başka bişe gelmiyo inanki benimdeee

Şaka gibi , düzeleceğini de sanmam.
Sanırım taşınmaktan başka çareniz kalmamamış

açık açık söylemenizde yarar var ''sevgili ailem eşimle aram bozulacak ben davet etmeden bize girmeyin lütfen '' diyiverin

Valla kızlar dün büyük bir patlama yaşadm tüm anahtarlarımı aldım ve müsadesiz girmeyin dedim 2 gündür kimse gelmio annem bi laf koydu bana oo akıllara zarar "doğur büyüt seni tanımasınlar"dedi tınlamadım bile kimse için düzenimi bozmamam ama nedense gelmeseler bile karşı dairemde bile olmaları beni çok rahatsız etmeye başladı istenmeyen komşu gibi

neyin üstüne patlama yaşadınız merak ettim açıkçasııı zaten annenizde bi hoşmuş doğrusu bakalım ne kadar devam edicek ki anlattıklarınıza göre 1 haftaya kalmaz yine başlar aynı seyler. Allah yardımcınız olsun.

Biriken olaylar üstüne parladm baya kendimi bile tanıyamadm.inşallah uzun sürer

taşınmaya gerek yokki madem öylee kapınızın kilitini değiştirin, yeni anahtarlara da ulaşmalarını engelleyin

Şuan o şekilde uyguluyorum bakalm inş iyi olur ben taşınmak zaten istemiyorum 7 senelik mahallem ayrıca evimde daha yeni kızıma oda yaptrdm okdr inşaat pisliği eziyet çektim arkadaşlarn tüm dostlarm burada

tabikide taşınma ama taktik uygula onların sana gelmesine zin vermeden sen onlara git. babanla sorunlar varmış galiba ama önemseme git direk mutfağa otur saatlerce otur ye iç bıksınlar senden anca bu şekilde onlar araya mesafe koymak isterlerse düzelir hayatın. ve ne olursa olsun anahtarını kaptırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…