Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annemler karşı daireme taşındı eşinle özel hayatm bittii:(yardım edin!!!
Bence kapıyı arkadan sürgüle; anahtarı değiştir ve uzun bir kolye zinciri alip boynuna as anahtarı böylece yedeğini de yaptıramazlar... Ama esinle de konuş onu da açıkça dinle ve ortak hareket edin... Yoksa esinle aran açılır ; nasılolsa ev doludur diye eve geç gelmeye başlar,arkadaşlarla şuraya buraya gideceğiz diye bahanelerle başlar, sonra Bakmışsın annenlerle başbaşasın... Yani her iki tarafa da kesin konuş ipleri eline al.... BENCE
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşim rahatsız oluyomu bilmiorm kırma insanları diyor ailen diyor neticede ama olmuo kırkbinkez konştım sanki inadına yapıyolar bişi dediğimde 3 gün biri gelmio diğeri gelio 4 kardeş bi anne başa çıkamadım okadr çok konştmki artk açık açık herşeyi söledim yok arkadaş çözüm bulamadm sanırm dediğiniz gibi para biriktirip taşnmak kilidi değiştrdim canm anahtarımı alp yaptrılar okadar yani ruhum duymadı inanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aileni gerçekten anlamış değilim canım kızma sakın ama biraz arsızlık gördüm ben durumda darılma sakın ama inan böyle şeyler kalmadı artık genelde erkek ailesinden duyarız şuan çok şaşkınım ha bide uyarmışsın ama dinlemiyolar amaçları ne inan çözemedim çok ayıp şeyler anahtarla girmek ne demek yahu
Arzızlığın alası kızmam canm zaten ben suan kendi ailemden nefret etmiş vaziyetteyim eşimin ailesinden kaçıp başka semte geldik şimdide kendi ailemden yaka silkiorum yağmurdan kaçıp resmen doluya tutuldm ya çıldrmak üZeriyim eşimle ayrılmaktan korkuorm sonçta eşim ya hayat arkadaşm
Sürgü yaptrdm kuzum ilte kapıyı defalarca calıotlar çıldrrsn mecbur acıorm kapyı aralayıp bişimi var dir yooo diyip kapıyı itiolar arsızlığn edepsizliğin sınırı vardır bunlarda oda yok
Arzızlığın alası kızmam canm zaten ben suan kendi ailemden nefret etmiş vaziyetteyim eşimin ailesinden kaçıp başka semte geldik şimdide kendi ailemden yaka silkiorum yağmurdan kaçıp resmen doluya tutuldm ya çıldrmak üZeriyim eşimle ayrılmaktan korkuorm sonçta eşim ya hayat arkadaşm
taşınmaya mkan yoksa ozaman açık konuşmak lazım oturup adam gibi tekrardan istemediğinizi söyleyin eşin söylerse bunu belki dinlerler sen söyleyince senin lafın pek dokunmuyo demekki onlara nede olsa kızımız diyip takmıyolar
Kızlarrr kafayı yemek üzereyim kendi ailem karşı daireme taşındı 5numarada onlar 6 numarada ben anneme ve kardeşlerime defalarca söylememe rağmen zırtp pırt kapı calıyolar açmassak anahtrla giriolar anahtrı alıyorum tekrar yaptıryolar eşimle yalnız hiç kalamıyorm doğm yaptm 3 ay önce zaten hamilelik doğum derken biaraya gelemedik sürekli knşmama kavga etmeme rağmen anlamıyorlar çok çaresiz kaldm çok bunaldm taşnmak istiyorm ama şuan tek başna eşin çalştğı için taşnma masrafına gözümz keamiyor napabilirm lütfen yardm edin
Seninkiler de bi garipmiş canım bende 2 sene karşılıklı oturdum annemlerle, sonra mecburiyetten çıktık kiradaydık. Çocuğuma annem bakıyor, işten gelip çocuğumu alıp evime geçerdim onlar da hiç rahatsız etmezlerdi. Gerekli olmadıkça kimse kimsenin kapısını çalmazdı, bir arada oturduğumuz zamanlarda olurdu elbette ama birbirimiz özlediğimiz zaman. Zaten taşınırken baştan konuşmuştuk ne ben severim öyle her dakika bir arada olmayı ne de annem. Çocuğa baktığı için bütün gün yoruluyodu zaten.
Taşınmak çok masraflı oluyor bilirim ama ya bu konuyu ciddi bi şekilde konuşacaksınız hatta eşin konuşsun bence daha etkili olabilir. Tabi uygun bi dille onları da kırmadan yada herşeyi göze alıp borç harç taşınacaksınız. Bence önce eşin konuşmayı denesin.
Biraz da bebeği sevmek için bu kadar sık gelip gitme olabilir mi ?? Eşiniz işteyken bebekle ailenizle vakit geçirseniz eşiniz gelince de onla vakit geçirmek istiyorum bu ara eşim çok sinirli yalnız kalmak istiyoruz gibi bişeyler desenizzz
Kızlarrr kafayı yemek üzereyim kendi ailem karşı daireme taşındı 5numarada onlar 6 numarada ben anneme ve kardeşlerime defalarca söylememe rağmen zırtp pırt kapı calıyolar açmassak anahtrla giriolar anahtrı alıyorum tekrar yaptıryolar eşimle yalnız hiç kalamıyorm doğm yaptm 3 ay önce zaten hamilelik doğum derken biaraya gelemedik sürekli knşmama kavga etmeme rağmen anlamıyorlar çok çaresiz kaldm çok bunaldm taşnmak istiyorm ama şuan tek başna eşin çalştğı için taşnma masrafına gözümz keamiyor napabilirm lütfen yardm edin
böyle pişkinlik görmedim. annemse annem canım olur mu öyle şey? anahtar yaptırmak ne demek? eşinize müsade edin ciddi bir konuşma çeksin bence çok yanlış annenizin hareketleri.. hem neden karşı dairenize taşındılar ki?
Bebeğimle alakası var die ilk başlarda bende düşündüm tabi etkisi var beğin ama babamı evde pek kimse sevmez o geçinemez babam işten gelince herkes sırayla bana kaçıo sanrm bunn için taşndılar
kusura bakma arkadaşım ama sende çok gaddarsın. annen baban sana eşini soruyor.ne güzel iste.sanane nasıl diyebiliyorsun. hadi dedin.madem sana karışmasinı istemiyorsun,ödediği elektrik suya neden sanane biz öderiz demiyorsun.ailen adına üzüldüm.
Uffffffff Allah yardimcin olsun canim. Oyle zor bir durumdurki fikir bile uretemiyorum. İki ucu b.klu degnek ortasinada kopek s.cmis nerden tutcaz simdi bunu. O misal yani
kızı kapının kilidini değiştiriyor anne ruhu duymadan tekrar yaptırıyor.. tövbe tövbe böylesini de hiç duymadım.. bu kadar takıntılı şekilde sizin evinize girme telaşında olan bir annenin acaba bir korkusu bir endişesi mi var? kendince sizi bebeği güvende tuttuğunu mu sanıyor.. aklıma başka birşey gelmiyor.. çok garip çünkü.. bence kilidi değiştirin.. tekrar tekrar.. anlaması gerekli.. bu kadarına pes diyin.. ne yapmaya çalıştığını da sorun belki bir açıklaması vardır onun üzerinden çözersiniz.. ilk fırsatta da taşının.. yarın öbürgün anneniz bebeğe bakacak gibi bir durum varsa bilemiyorum..
Sonucu ne olursa olsun o evden cikarim...anen ve kardealerin bosanman icin ugrasiyolar bu acik..anladigim kadariyla baban yok olsa bu muhabbete hic bir erkek musade etmez....cantandan anahtar almak ve cogaltmak kusura bakma igrenc bir karakterin isi olabilir...bilmiyorum buyuk konusmak istemem basima gelmez insaallah ama kati surette kocanin yaninda durmalisin varsin az maddi sikintiya dus yoksa zaten yarin kocan mutlulugu baska kadinlarda arayacaktir tamamen annenlere ait olacaksindir.
Kızlar yormlarınız için tşk ederim zaten üretilebilcek gerçekten bir fikir yok.Evet zaten kapıyı kilitliyorm sorun oradaki sürekli kesintisiz zil ve kapı çalıyor bu sefer dün anneme sayenizde kocamla hiçbir özel hayatm kalmadı dedim ama anlayana işte...Dün akşam beni anlayan tek kardeşimle knştm annemle gidip knşmasını daha doğrusu herkes ile knşmasını istedim yoksa ipleri gerçten koparıcağımı söyledim.Umarım faydası olur die umuorm.Ben okadr bıkmışımki eşim yokken bile eve girmelerini istemiorm okadr nefret ettim kinimi aşamıyorm nekadr kötü bir insan oldm diorm kendime bazen
Kızlar yormlarınız için tşk ederim zaten üretilebilcek gerçekten bir fikir yok.Evet zaten kapıyı kilitliyorm sorun oradaki sürekli kesintisiz zil ve kapı çalıyor bu sefer dün anneme sayenizde kocamla hiçbir özel hayatm kalmadı dedim ama anlayana işte...Dün akşam beni anlayan tek kardeşimle knştm annemle gidip knşmasını daha doğrusu herkes ile knşmasını istedim yoksa ipleri gerçten koparıcağımı söyledim.Umarım faydası olur die umuorm.Ben okadr bıkmışımki eşim yokken bile eve girmelerini istemiorm okadr nefret ettim kinimi aşamıyorm nekadr kötü bir insan oldm diorm kendime bazen