- 8 Haziran 2008
- 79
- 12
Eşim rahatsız oluyomu bilmiorm kırma insanları diyor ailen diyor neticede ama olmuo kırkbinkez konştım sanki inadına yapıyolar bişi dediğimde 3 gün biri gelmio diğeri gelio 4 kardeş bi anne başa çıkamadım okadr çok konştmki artk açık açık herşeyi söledim yok arkadaş çözüm bulamadm sanırm dediğiniz gibi para biriktirip taşnmak kilidi değiştrdim canm anahtarımı alp yaptrılar okadar yani ruhum duymadı inanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arzızlığın alası kızmam canm zaten ben suan kendi ailemden nefret etmiş vaziyetteyim eşimin ailesinden kaçıp başka semte geldik şimdide kendi ailemden yaka silkiorum yağmurdan kaçıp resmen doluya tutuldm ya çıldrmak üZeriyim eşimle ayrılmaktan korkuorm sonçta eşim ya hayat arkadaşm
Kızlarrr kafayı yemek üzereyim kendi ailem karşı daireme taşındı 5numarada onlar 6 numarada ben anneme ve kardeşlerime defalarca söylememe rağmen zırtp pırt kapı calıyolar açmassak anahtrla giriolar anahtrı alıyorum tekrar yaptıryolar eşimle yalnız hiç kalamıyorm doğm yaptm 3 ay önce zaten hamilelik doğum derken biaraya gelemedik sürekli knşmama kavga etmeme rağmen anlamıyorlar çok çaresiz kaldm çok bunaldm taşnmak istiyorm ama şuan tek başna eşin çalştğı için taşnma masrafına gözümz keamiyor napabilirm lütfen yardm edin
Kızlarrr kafayı yemek üzereyim kendi ailem karşı daireme taşındı 5numarada onlar 6 numarada ben anneme ve kardeşlerime defalarca söylememe rağmen zırtp pırt kapı calıyolar açmassak anahtrla giriolar anahtrı alıyorum tekrar yaptıryolar eşimle yalnız hiç kalamıyorm doğm yaptm 3 ay önce zaten hamilelik doğum derken biaraya gelemedik sürekli knşmama kavga etmeme rağmen anlamıyorlar çok çaresiz kaldm çok bunaldm taşnmak istiyorm ama şuan tek başna eşin çalştğı için taşnma masrafına gözümz keamiyor napabilirm lütfen yardm edin
kusura bakma arkadaşım ama sende çok gaddarsın.Bende ailemle altlı üstlü oturuyorum ne annemin anahtarı bende ne benimki annemde ancak bizde şöyle bir durum var eşim eve geç geldiğinde nerede
kocan geldi mi diye aramalar sanane diyorum tersliyorum bu yüzden günaha giriyorum diye de üzülüyorum ama anlamıyor mesela üzgünüm moralim
bozuk ağlıyorum sesimi duyuyor hemen aşağıya geliyor ne oldu dıye imdaaaat diye bağırmak ıstıyorum .güzel yanlarıda var
elekırık su doğalgaz mı aılem oduyor bana kalırsa her ıkı aıleye de uzak olun tavsiye arkadaşlar. daha neler neler varda boşverin :)
Kızlar yormlarınız için tşk ederim zaten üretilebilcek gerçekten bir fikir yok.Evet zaten kapıyı kilitliyorm sorun oradaki sürekli kesintisiz zil ve kapı çalıyor bu sefer dün anneme sayenizde kocamla hiçbir özel hayatm kalmadı dedim ama anlayana işte...Dün akşam beni anlayan tek kardeşimle knştm annemle gidip knşmasını daha doğrusu herkes ile knşmasını istedim yoksa ipleri gerçten koparıcağımı söyledim.Umarım faydası olur die umuorm.Ben okadr bıkmışımki eşim yokken bile eve girmelerini istemiorm okadr nefret ettim kinimi aşamıyorm nekadr kötü bir insan oldm diorm kendime bazen