Anahtarı tekrar alın ve yenisini yaptırmalarına fırsat vermeyin.
Nasıl yenisini yaptırıyorlar ki ? Sen anahtarını vermezsen yaptıramazlar.
Sebebini de açık açık söylersin.Kusura bakmayın,evliyiz,ev hali,uygunsuz durumda olabiliriz diye.
Ayrıca içeriden sürgülü kilit veya mandal takmak çare olabilir.
Kızlarrr kafayı yemek üzereyim kendi ailem karşı daireme taşındı 5numarada onlar 6 numarada ben anneme ve kardeşlerime defalarca söylememe rağmen zırtp pırt kapı calıyolar açmassak anahtrla giriolar anahtrı alıyorum tekrar yaptıryolar eşimle yalnız hiç kalamıyorm doğm yaptm 3 ay önce zaten hamilelik doğum derken biaraya gelemedik sürekli knşmama kavga etmeme rağmen anlamıyorlar çok çaresiz kaldm çok bunaldm taşnmak istiyorm ama şuan tek başna eşin çalştğı için taşnma masrafına gözümz keamiyor napabilirm lütfen yardm edin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet Surrender ben daha çok rahatsı oluorm bide çok titiz ve düZen hastasıyım gelip heryerde bişileri dağıtıolar tahammül edemiorm bi yastığı yan tarafa dahi koysalar canm sıkıolıo takıntılıyım napım
Kızlarrr kafayı yemek üzereyim kendi ailem karşı daireme taşındı 5numarada onlar 6 numarada ben anneme ve kardeşlerime defalarca söylememe rağmen zırtp pırt kapı calıyolar açmassak anahtrla giriolar anahtrı alıyorum tekrar yaptıryolar eşimle yalnız hiç kalamıyorm doğm yaptm 3 ay önce zaten hamilelik doğum derken biaraya gelemedik sürekli knşmama kavga etmeme rağmen anlamıyorlar çok çaresiz kaldm çok bunaldm taşnmak istiyorm ama şuan tek başna eşin çalştğı için taşnma masrafına gözümz keamiyor napabilirm lütfen yardm edin
Buarada canm anahtarı değiştirdim ama çantamdan alıp yenisini yaptrmış annem
Eşime söledim ama asla knşmam diyor.Evet inanlımaz rahtlar sanki biz evli değiliz öylr bi arkadaşmla yaşıormuşum giş davranıyorlar çok bunaldm çok konştm ama alttan alttan nasıl plan yapıp onları egale edebilirim aklıma hiçbişi gelmio ne söylense denemeye haZrm kıZlar