Annemle sorunlarım...

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
Benim bi ilişkim var annem en baştan bu yana istemiyo. Sebebini soruyorum bana geçerli bi sebeb sunamıyo çünkü tanışmıyolar. Sadece istemiyorum diyo ve bana sürekli kısmet bulup bi konuş bi görüş diyo. Babamla ve kardeşlerimi de dolduruşa getirdi. Babamla 2aydır konuşmuyoz. Dün anneme tanışmak istiyo ailesi dedim yine tartıştık. Bana sen git evlen dedi. Sevgilimle memleketlerimiz yakın, ailesi iyi, ikimizde öğretmeniz ve hiç bi problemimiz yok annem dışında.birbirimizi seviyoruz ayrılmak istemiyorum. Ailemide kaybetmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Bana ne yapmamı aileme nasıl yaklaşmamı önerirsiniz? 20 gün sonra eve gitcem ama gitmek gelmiyo içimden....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sana tavsiyem kesinlikle kaçmak gibi bi düşüncen olmasın
Tabii sevdiğin insanın da yanında ol ayrılmak gibi düşünceye girme annen kararlı duruşundan ötürü elbet yumuşar. Anne baba kolay bulunmuyor ama yaşlanacağın insanı da kolay bulamıyor insan. Küçük engeller yıldırmasın sakın sizi

Kaçmak gibi bi düşüncem zaten yok. ama erkek arkadaşım da annen benim neyimi gördü de bu kadar karşı diyo ister istemez bi soğukluk oluyo onda da aileme karşı. Ailemi atamam ama ağustosta erkek arkadaşım askere gitcek ve gitmeden sözlenelim diye düşünüyoruz. O yüzden nasıl davranacam nasıl yaklaşacam anneme bilmiyorum

Direteceksin, net olacaksın bilecekki bu kız vazgeçmeyecek sevdiğinden dedirteceksin annene başka türlü olmaz
Sen annene karşı alttan alırsan olmaz cnm bu iş çocuğada günah bırak gitsin

Direteceksin, net olacaksın bilecekki bu kız vazgeçmeyecek sevdiğinden dedirteceksin annene başka türlü olmaz
Sen annene karşı alttan alırsan olmaz cnm bu iş çocuğada günah bırak gitsin

Annemle zaten aramız açık. kırmamak için uğraşıyorum ama olmuyo. Zaten bizi bırak git dedi en son. Sevgilimi bırakamam ama 15gün sonra gitcem artık ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…