Annemle kavgamiz..alttan almali miyim?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
merhaba ben 19 yasindayim
Sehirdisinda okuyorum ve devlet yurdunda kaliyorum. Bir hastaligim var bu nedenle yurtta yemek yiyemiyorum, yemek benim icin cok sıkıntı oluyor. Bir donem icinde 45 kilodan 40 kiloya dustum gercekten berbat durumdayim. Eve geldim yurttan kurtuldum 3-4 hafta rahatim dedim. Geldigim gunden beri annem soyleniyor. Kendilerine ayri bana ayri yemek yapmaya cok zorsunuyor, mesela ben şeker kullanmıyorum buğday ve ürünleri süt ve ürünleri yemiyorum
Akşam 6dan sonra yemiyorum
İstanbulda cok zorlansam da kendimce bi duzen kurmuştum
Buraya geldim mesela dışarı çıkıyoruz 5 gibi donmek zorunda kaliyoruz ki benim yemek saatim gecmesin
Annem de sinirleniyor bu duruma
Ve mutemadiyen soyleniyor bu niye burda, her is bana bakiyor, evin hali ne bla bla bla bunun bütün güne yayılmış halini düşünün.
Diyorum ki söyleneceksen yapma cunku zoruma gidiyor ki ben de popoyu devirip yatmiyorum yardim ediyorum her turlu işine bulaşıgıydı yemeğiydi
Dün yine bagirdi bir seye bende sinirlenip cektim gittim odama. Pesimden geldi kavga ettik
bir yaptiysan bin soyleniyorsun ve yaptiginin bi degeri kalmiyor dedim.
Zaten yurt hayati işkence evimde bari azıcık rahat etmek istiyorum ya.
Sizce kim hakli? Birazdan uyanir nasil davranmaliyim?

Annedir candir,vardir bir sorunu bir opucuk kondur buzlar erisin.
Karsina alip bir cay doldur kahvaltisini hazirla belki biraz yipranmistir son zamanlarda.
Hayat nasil gidiyor diye sor cok zor degil emin ol:)

Biz zaten anne kiz gibi degiliz iki arkadas gibiyiz normalde cok iyi anlasiriz ve her turlu derdini dinlerim ederim
Ama bu huyu beni cileden cikariyor

Ahh anneeeemmmm .
Beımkıde böyleydı ben çok mıymıydım . Hep söylenırdı bıktım sendennn dyeee :))
Allhtan kendım gbi mıymıy koca buldum . Annem gibi çekmiorum .

Öp kız annenı onlar bızım başımızın tacı

Yemek yapmayi pek bilmiyorum bildigim yemekleri yapiyorum bazen ama olay şu ki ben yaparken de söyleniyor etrafi dagittigim icin
Yani her türkü mızmızlanacak

Biz zaten anne kiz gibi degiliz iki arkadas gibiyiz normalde cok iyi anlasiriz ve her turlu derdini dinlerim ederim
Ama bu huyu beni cileden cikariyor
Super,hic mukemmel insan yoktur onunda yanlisi varsin bu olsun,kimbilir neyi stres ediyor kafasindan neler geciyor bilemezsin kuzum.
Ama belliki cok iyi bir evlatsin arada bizde onlari tasiyalim dimi:)

Super,hic mukemmel insan yoktur onunda yanlisi varsin bu olsun,kimbilir neyi stres ediyor kafasindan neler geciyor bilemezsin kuzum.
Ama belliki cok iyi bir evlatsin arada bizde onlari tasiyalim dimi:)

Haklisiniz
Annem zaten hep boyle bir seye sinirlendiginde cenesine vuruyor
Allah yoklugunu gostermesin..

Sizinle yasit oglum var buyudunuz artik beaa:)sanirim bizde yaslandik acik idare edin.:)

Demi yani idare etsinler azıcık bizi:))

Buyuduk valla ama hala basiniza belayiz

Böyle tatlı belalara can kurban:))

Senden 3 yaş küçük kızım var.
The Calender dersen nenem yaşında zaten
Bize denk gelmen iyi oldu

The Calender duydunmu nameaver ne dedi sana nene dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…