- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.187
- Konu Sahibi huzuristiyorumallahtan
Sizin şartları ayarlayıp KENDİ ülkenize dönmeniz mi daha kolay yoksa pasaportumuzun bile çok bir işe yaramadığı bir ülkenin vatandaşı olarak bizim yurt dışında iş bulup düzen kurup belli bir yaştan sonra gitmemiz mi? Siz istediğiniz anda dönebilirsiniz, biz istediğimiz halde gidemiyoruz. Fark burada.bak çok güzel dedin canım ... ben de tam aynı şeyi size ve anneme söylüyorum... siz de orda durun.. yani madem ülkemizden bu kadar şikayetçisiniz devamlı söylenip duruyorsunuz....niye yurt dışına bir çıkıp yurt dışında yaşamıyorsunuz :) öyle bir hafta on gün tatiller için yurt dışına çıkıyorsanız bir şey anlamazsınız..
ayrıca yurt dışında da yaşayıp ülkemize güzel demeye niye hakkım yok ki :) yurt dışında yaşamadan önce de derdim benim memleketim güzel işte memleketim güzell....
asıl senin memleketinde yaşayıp buradan şikayet etmeye hakkın yok:) madem şikayetin var çözüm bul.. ama siz şikayet edenler çözüm bulmak yerine söylenip söylenip etrafınızdaki insanları uzaklaştırmayı tercih edersiniz.. hiç bir şeyi beğenmez mutsuz insanlarsınız..
benim memleketim ile ilgili hiç bir şeyden şikayetim yok..
benim derdim annemle ve çözüm bulmak için buraya yazdım..
Bu konuda daha fazla yazmayacağım ban geliyorum diyor çünkü.