annemle erkek arkadaşımla ilgili diyaloğumu nasıl ilerletebilirim :(

izmir_bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
79
0
86
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
Konuya gireyim hemen, annemle aramız gayet iyidir, tabiki herkesin annesi kendine göre iyi, o da benim için öyle diğer annelerden çok farklı tutuyorum herşeyimle çok ilgili ama sevgili konusunda doğru düzgün bi diyaloğumuz yok maalesef, arkadaşlarım o konularda arkadaş gibiyken bizde böyle olunca üzülüyorum
erkek arkadaşımla 3 yıldır çıkıyoruz 22 yaşındayım sevgilim de 23 yaşında okulunu bitirdi bu yıl bnm 1 senem daha var inş, annem en başından beri birisyle görüştüğümü, kim olduğunu falan biliyor anlattığım kadarıyla ama bu 3 yıl içerisinde beni hiç karşısına alıp konuşmadı, erkek arkadaşımı sormadı bile doğru düzgün. Artık zoruma gidiyor bu durum, arkadaşlarımın anneleri hep sorar dertleşirler arkadaş gibi şakalaşıp konuşurlar özeniyorum bu duruma üzülüyorum da sevgili konusu açılınca annemin sesi değişiyor artık paylaşamamak üzüyor beni, annemin bildiği kadar babam da biliyor ama o da hiç açmıyor konuyu. Geçen gün annemle konuşuyorduk hala çıkıyormusunuz dedi çekindim ama yarım ağız evet dedim niye düzgünce evet demiyorsun dedi, düzgünce sormuyorsunki arkadaşlarımın annelerinin kızlarıyla bu konuda ilişkiler çok güzel, herşeyi çok ii konuşuyorlar dedim, benim ilişkim iyi değilmi seninle dedi bu konu da değil dedim güzelce konuşmuyorsun sonra ben de paylaşmak istemiyorum dedim, paylaşmazsan paylaşma dedi :2: 2 gündür aklıma geliyor durup durup ağlıyorum, çok içerledim bu duruma. lisedeyken üniversite 2den sonra olabilir diyorlardı artık 4e geçtim hala bi güzelce konuşma yok. Karşıma alıp konuşamıyorumki ne dicem ne yapmalıyım bilmiyorum, paylaşmazsan paylaşma dedi yaa çok üzüldüm mafoldumben

Üzülme canim sakin ayni sorun bendede var tek basina deyilsin...
Mesela annemle carsiya cikiyoruz birisi bana gülümsüo anneme sölüorum annemin tepkisi :
hm..) bu kadar .. yada okulda birileri benden hoslaniyor onu anlatiyorum.. sanki beni hic dinlemiyor baska seylerle ugrasiyor cok sinirleniyorum ;( Bende neden yapiolar bunu anlamiyorum baskalarinin annesi cok farkli..Simdi düsünüyorum eger böyle yapiyorsa, ciddi bisey olunca nasil tanistiricam -.-"
Belkide bizi kaybedicekleri icin korkuolardir kim bilir ;/

ya korkuları olabilir anlarım canım ama 3 yıldır çıkıyoruz onun okulu bitti askerlik ve iş bulma kaldı artık iş ciddiye binecek yavaş yavaş ama paylaşmazsan paylaşma niye diyor yaa:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…