Arkadaşlar şu an çok kötü durumdaym. Düşünemiyorum bile fikrinizi almak istedm yanlıs mı ettim diye. şu an aşık olduğum bir çocuk var. Henuz beraber değiliz hisler karşılıklı ama birbirimizi tanıma asamasındayz diyeyim. Üniversite mezunuyum yeni mezun oldum daha meslege baslamadım. Telefonda bu çocukla konuşurken duyan annem ortalığı ayağa kaldırdı basima sevgili çıkarma dedi. Sevgilim yok, olup olmayacağına da karar vercek yaştayım 23 yasındaym 3 değil dedim. Neyse aradan 1 ay geçti bana gelmiş diyor ki eski bir komsumuz var mezuniyette resmimi istemisti atmistim. Onun yeğeni benim resmimi görmüş de tanıştıralım falan demiş. Hayır istemiyorum dedm. bir resim görmeyle olmaz o is dedim. Ayrica hic te etkilenmedm yaşı çok büyük duruyor. Zaten baskasından hoşlanıyorum. Bunu soylemedim tabi ama Acık ve net syledim istemiyorum diye. bir de çocuk bana mesaj atti "slm" yazmış facebooktan. En sinir olduğum şeydir zaten bu tarz bir suru mesaj gelir bayanlra Türk kızları bunu bilir. Sıradan dedim. Adam olsaydı çıkar karsima konusurdu veya adam akıllı bir mesaj yazardı "slm" nedir adam selam vermeye bile usenmis dedim. Bana bu konuyu acma bidaha dedim ama yok. Dakka basi konuyu acıyor. En sonunda bugün bir komsumuz vardi onun yaninda da. açtı konuyu. Bir de milletin yanında söylüyor hepten sinir oluyorum. Kapat konuyu diyorum hala bir kez konuş tanış nolcak diyor istemiyorum ısınamıyorum diyorum yok. Komsu da vardi ama en sonunda delirdim dayanamadim saydim agzima geleni. Ya daha yeni mezun olmuşum daha meslege baslamadım ben evlenmeyi düşünürsem kendim bulurm sen korkma ne meraklıymıssn beni evlendirmeye ya dedim. bir daha bu konuyu acma son kez diyorum o kadar kurtulmak istiyosan benden pılımı pırtımı toplar giderim bu evden dedim. 23 yasındaym daha ya atlı mı kovalıyo ne acelem var. Çok kötü kavga ettik küstük vicdan azabı da çekiyorum şimdi bağırdım kırdım diye. Sizce haksız mıym cok mu abarttım?