Annemle babamın hali, evleniyorum ama vicdanım sızlıyor

Anneniz boşanmak istemiyorsa onlar için yapabileceğiniz hiç birşey yok.Ailenizi siz seçmediniz. Doğru düzgün anne baba olamayacak çocuğa huzurlu bir ortam veremeyecek insanlar çocuk sahibi olmasınlar.çocukluk huzursuzluk içinde geçmiş şimdi bu yaşta hala onların huzursuzluğunu çekiyorsunuz. Terapi alıp kendi kuracağınız yuvanıza bakın.ailenize yine evlat olarak yapabildiğiniz kadar yardım yaparsınız. Gerisi tamamen onların tercihi.herkes tercihlerinin bedelini öder.bu anne babamız bile olsa...Başka da yapacak birşey yok.

Babandan çok annene sinir oldum.Seni böyle kötü bir ortamda büyütmüş,kurtulmak için çaba göstermemiş.Şimdi de senden ev istiyor.Dünyaya gelmek ister misin diye sana sormadılar.Anne baba hakkı var elbette ama ev istemek nedir?Kendisi niye boşanıp bir işe girmemiş.Kendi yoluna bak,yuvanı kur.Vicdan azabı duyma

Annen ve baban cahil oldukları için senin ev alıp onları oturtabileceğini düşünüyorlar. Az mantıklı olsalar bunun ülke şartlarında mümkün olmadığını bilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…