Kızlar birde hamileyim kendileri zorla getirdi beni buraya ben esimle evimde mutluydum zaten yarı yıl tatilim mis gibi evimde yatardım kalkardım illa gel illa gel
iki gündür ağlatıyor beni ya . Kimseyede anlatamıyorum yıllardır küçük abimin kınını bize çektiriyor abımı cok sever gitti akrabasını aldı ona o da evlenince annemi bizi sildi
çokta iyi yaptı :) o Zaman bu Zaman kadın herkese düşman abim gelince kımıl kımıl kiliniyo abim yüzüne bile bakmıyor . Dun kalktım kahvaltıdan sonra basım dondu midem bulandı biraz uyumaya çalıştım tabi ne mümkün kapıları çat küt kapatıp acıyor neyse kalktım iyi uyudun Dedi sesimi çıkartmadım . Sonra çocuğu aç bırakıyorsun ayağına getirip böyle yatmakla olmaz böyle cocuk doğrulmaz diye lafı saymaya başlayınca sınırım bozuldu . Eskiden beri kızları hizmetçi gorur gezmemeli yememeli içmemeli insan gibi yasamamalı bu sülaleye göre kızlar rahmetli anneannemi Allah beni affetsin sevmezdim alttan alttan is çevirir herkesi birbirine tutturur kızları köle gibi görürdü . Sanki huyları ona donuyor sanki artık onu görüyorum annemde ve cok üzülüyorum zaten kimsem yok su hayatta sırf bunalltigi icin gittim uzaklara yok yine değişmedi yine değişmedi
bunlari yazdığım icin cok utanıyorum kimseye anlatamıyorum iki gunde 10 kere ağlattı beni ya