Annemin yeni evi

çok beğendim canım güle güle otursunlar yeni evlerinde. bu arada ben de izmitliyim izmitin neresi burası merkez mi kuruçeşme derince falan mı çıkaramadım

çok beğendim canım güle güle otursunlar yeni evlerinde. bu arada ben de izmitliyim izmitin neresi burası merkez mi kuruçeşme derince falan mı çıkaramadım
canım benim 2 kere çook teşekkürler
bu arada hiçbiri
izmitin en sevdiğim yeri karamürsel burası

Bayıldım bayıldım manzarada çok güzel hep demişimdir evim kaşık kadar deniz görse yeter diyekaydirigubbakcemile3allah dualarımı kabul etmiş olmalıki evim hakikatten kaşık kadar yeşilköy sahilini görüyorkaydirigubbakcemile3 ama bu böyle lebi derya bak bak için açılsın güle güle otursun anneciğin tatlım a.s.

uzun zamandır bu topiğe uğramıyormuşum:))) füsfüsüm allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin annelere canımmm.kızımın tulumunuda gördüm askıda mavişin ...:)))))))))

ev çok güzel..herşeyiyle helede manzarasıı...

çok teşekkür ederiz, manzara iç aöıyor gerçekten
teknocum gözünden de birşey kaçmıyor canım benim

Canım harika bir ev süper annenler güle güle otursun.

ben çok sevdim..
özellikle evin manzarası gerçekten çok güzel.
defne sultan da kurulmuş bir güzel anaannesinin evine:ecrin_bebek:
huzurla yaşasınlar anneciğin ve babacığın yeni evlerinde füsfüsa.s.

ayy gene füsfüs :roflol: heryerde varsın haa masallah
ev cok guzel ozellıkle mutfak ve harıka manzarası var bu arada bebene annen bakıyo galıba
huzurlu yaşayın ınş

hepinize çok teşekkürler kızlar, daha iyisi sizlerin olsun inşallah
walla benim evim bu kadar itibar görmemişti:)))
kız böcük nası heryerdeyim, anca bebe sayfalarında falan
sadece tatilde annem bakıyor canım, yatağını yanımızda taşıoz defne hanımın

Allah ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin. çok güzel çok düzgün görünüyo. mutfak çok güzel.

ya bu bana yapılırmı bugün kaçıncı kahvem böyle güzel bir manzara görünce kayfe krizim tutuyor:kahve:çok beğendim güle güle otursun anneciğiniza.s.

Back
X