Annemin uzaktan bile üstümde baskı oluşturmaya(kv gelinlik yap) çalışmasından bıktım

Evet ya sanki onlar bakıcak .istemiyoruz zorla mı :)

300 tl muhabbeti dogru ama:):)

Neyse canım kusura bakma geçen haftalarda bir sen bir kişi daha vardı bu kdr dikkatimi çeken onunla karıştırdım sanırım göndermiyor beni muhabbeti vardı ismini hatırlamıyorum ama.d

Şimdi annene gelecek olursak bnim annem hastaydi ciddi anlamda kızım KV ne iyi davran diye telkin verirdi bu bnce aile bütünlüğüne zarar gelmesin diye yaptığı birşey sen takma zaten uzaktasın he anne de geç istediğini yap

Diğer bayanla karıstırdın demek ki anlıyorım kalabalık bir platform :) dogru söylüyosun valla bütünlük bozulmasın istediği icin ama onun dediklerini yaparsam pasifim zaten iyice pasif olurum he deyip geçmek en iyisi Teşekkürler:*

Kotu niyeti yok neguzel yapici kadin, tamam anne de gec kendi annene bile bunun icin of diyorsan kv nasilsin bilemiyorum

Anneler duzen bozulsun istemiyor ve maesef boyle akil veriyolarki bazilari sizin anne gibi abartabiliyor he he de bildigini yap

Off diye bağır o zaman. Çocuk yap oyalanirsin lafını hiç anlamıyorum. Çocuk büyük sorumluluk. Insan canı sıkılmasın diye yapmamalı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…