- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Benim annem çocuklarının hayatına müdahele etmeye bayılır.bu yüzden hep kavga ederdik .şimdi evliyim km uzaklardayım .telefonda bile cocuk düşünmüyoruz deyince yok yok 3 aydan sonra yap yok canın sıkılır bebek yap sacmalama cocuk yap .uzakta diye tersleyemiyorumda üzülmesin diye.her neyse arıyor kv evine gittigin zaman hizmet et önünde dön (bulasıga yardım ediyorum arada süpürge annemin dediği gibi önünde dönmüyorum ) yok görümcene gittiğinde servise yardım et sen odunsun diyor evet biraz odunluk var ama neden milletin evinde hep iş yapma nasihatı veriyor anlamadım yapmak zorunda değilim .kv beni nişanlıyken hiç aramadı kendi halinde gamsız bi kadın simdi de ben onu arayıp sormuyorum görüstümüzde iyi davranıyorum annem yine diyor ki gelinlik yap gönüllerini hoş tut .tutmak zorundamıyım istemiyorum zorla mı sadece küçük görümceme cok yüz veriyorum ve hiç kimseyi laf soktugunda terslemiyorum gülüp geçiyorum.annemin dediği gibi olmuyorum diye her telefonda aynı şeyleri söyleyip duruyor gelinlik yap çocuk yap offff diye bağırıcam artık