• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin uzaktan bile üstümde baskı oluşturmaya(kv gelinlik yap) çalışmasından bıktım

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
Benim annem çocuklarının hayatına müdahele etmeye bayılır.bu yüzden hep kavga ederdik .şimdi evliyim km uzaklardayım .telefonda bile cocuk düşünmüyoruz deyince yok yok 3 aydan sonra yap yok canın sıkılır bebek yap sacmalama cocuk yap .uzakta diye tersleyemiyorumda üzülmesin diye.her neyse arıyor kv evine gittigin zaman hizmet et önünde dön (bulasıga yardım ediyorum arada süpürge annemin dediği gibi önünde dönmüyorum ) yok görümcene gittiğinde servise yardım et sen odunsun diyor evet biraz odunluk var ama neden milletin evinde hep iş yapma nasihatı veriyor anlamadım yapmak zorunda değilim .kv beni nişanlıyken hiç aramadı kendi halinde gamsız bi kadın simdi de ben onu arayıp sormuyorum görüstümüzde iyi davranıyorum annem yine diyor ki gelinlik yap gönüllerini hoş tut .tutmak zorundamıyım istemiyorum zorla mı sadece küçük görümceme cok yüz veriyorum ve hiç kimseyi laf soktugunda terslemiyorum gülüp geçiyorum.annemin dediği gibi olmuyorum diye her telefonda aynı şeyleri söyleyip duruyor gelinlik yap çocuk yap offff diye bağırıcam artık

Birinin önünde dönmek ne demek? Etrafında pervane olmak gibi mi?

Seni anliyorum ama annende kotu niyetli degil, aksine iyi niyetini gosteriyor bu dedikleri. Ya tersini deseydi ? Biraz annemle kendime benzettim sizi :) bence tamam anne deyip siz bildiginizi okuyun, kirmayin yazik bide uzakmis

Seni anliyorum ama annende kotu niyetli degil, aksine iyi niyetini gosteriyor bu dedikleri. Ya tersini deseydi ? Biraz annemle kendime benzettim sizi :) bence tamam anne deyip siz bildiginizi okuyun, kirmayin yazik bide uzakmis

Bence de annen iyi niyetli kv ile kötü olması için kızı fisfikleyenler gördük burada sadece sana devamlı söylemesi seni bunalmış

Hee su 300 TL muhabbeti kız annen İstanbul Anadolu da oturuyormuş sende Avrupa'da neresi uzak sen kendine dert arıyorsun gerçekten

Kmler uzaktasin. Annen seni nereden görecek tamam deyip geçsen. Sen de uzatma annen de uzatmasin bence.. bildiğini oku. Saygisizlik ukalalik yapmadigin sürece, mesafe iyidir..

Benim annem de öyle,
Hayatıma karışmasına hiç izin vermemiş olmama rağmen hala karışacam diye uğraşır,yeter ki konuşurken lafı açılsın hiç demez bu kız bana hep çemkiriyor diye,
Kendim büyüdüm desem yeri,yaş 36 ve 18 yıldır falan tek başıma yaşıyordum,evliyim şimdi,düşünün,çook uzaklardaydım hep,ona rağmen.
Misal,çocuk lafı geçince kendi de istemediğimi bildiği halde illa bi laf söyleyesi tutar,bakacan mı diyorum,amaann ne işim olur diyor,ee klasik geleneksel kafalar,bende hiçbir zaman olmayan ve ağır nefret ettiğim.
Kimsenin senin karakterine fikrilerine saygısı yok ki,

Annen olur da bosanip yanlarına dönersin diye korkuyor galiba :işsiz: hee anne hee de geç bence ve annenle farklı şehirlerde olduğunuza dua et

Benim annem çocuklarının hayatına müdahele etmeye bayılır.bu yüzden hep kavga ederdik .şimdi evliyim km uzaklardayım .telefonda bile cocuk düşünmüyoruz deyince yok yok 3 aydan sonra yap yok canın sıkılır bebek yap sacmalama cocuk yap .uzakta diye tersleyemiyorumda üzülmesin diye.her neyse arıyor kv evine gittigin zaman hizmet et önünde dön (bulasıga yardım ediyorum arada süpürge annemin dediği gibi önünde dönmüyorum ) yok görümcene gittiğinde servise yardım et sen odunsun diyor evet biraz odunluk var ama neden milletin evinde hep iş yapma nasihatı veriyor anlamadım yapmak zorunda değilim .kv beni nişanlıyken hiç aramadı kendi halinde gamsız bi kadın simdi de ben onu arayıp sormuyorum görüstümüzde iyi davranıyorum annem yine diyor ki gelinlik yap gönüllerini hoş tut .tutmak zorundamıyım istemiyorum zorla mı sadece küçük görümceme cok yüz veriyorum ve hiç kimseyi laf soktugunda terslemiyorum gülüp geçiyorum.annemin dediği gibi olmuyorum diye her telefonda aynı şeyleri söyleyip duruyor gelinlik yap çocuk yap offff diye bağırıcam artık
annen seni gelini sanıyor sanırım kv gibi davranmasının anlamı yok

Back