- 21 Nisan 2020
- 41
- 24
- 18
- 25
- Konu Sahibi veteriner kedi
-
Canım önce ağlamayı bırak, elini yüzünü yıka, sakinleş...sonra yaşını yaz ki ona göre yorum yapalımmerhaba kızçeler benim gibi bu sorunu yaşıyan varmı çok merak ediyorum sorun annem aşırı derece de takıntılı psikolojim çöktü onun yüzünden yani nasıl söylesem bana arada sırada yüzümün gitgide çok daha kötüye gittiğini,geri dönülmez hal aldığını,yüzümü gözümü mahvettiğimi,bi gözümün büyük bi gözümün küçük olduğunu ve yüzümün çarpıldığını yani daha okadar çok şey varki işte çocukken çok daha güzel olduğumu ama sonradan ergenlikten beri benle ilgilenmeyi bırakınca yüzümü mahvettiğimi ve gittide daha da çirkinleştiğimi söylüyor (halbuki yüzümde hiç bişey yok ne bi estetik ameliyat nede başka bişey sadece biraz sivilceli şuan) ve bunu ortaokuldan beri diyor kendimi okadar kötü ve çirkin hissediyorum ki hiç bi şekilde fotoğraf çekilemiyorum artık aynaya dahi bakmak istemiyorum bu durum beni depresyona sokuyor napıcam bilmiyorum babam annemi terkedeli 1 buçuk yıl oluyor (babama da aynı şeyleri yapıyordu) evde annemle tek ben kaldım ama artık inanin dayanamıyorum bunları yazarken ağlıyorum napcam bilmiyorum
depresyondan çıkalı 2 ay oluyordu artık galiba geri dönüyorum 22 yaşındayımCanım önce ağlamayı bırak, elini yüzünü yıka, sakinleş...sonra yaşını yaz ki ona göre yorum yapalım
malesef kendisi iman yolunda olduğu için ruh sağlığının çok iyi olduğunu düşünüyorAnneniz psikolojik destek almıyor mu?
Ikna etmesi lazım birinin. Ama bu biri siz olamazsınız. Teyzeniz filan var mı yardım isteseniz?malesef kendisi iman yolunda olduğu için ruh sağlığının çok iyi olduğunu düşünüyor
evet hemde kaç kere ama nafile herşey ortada zaten liseden beri hiç bi şekilde fotoğraf çekilmiyordum fotoğraf çekilecek ortam oldumu hemen kaçıyordum oda bunu görüyordu ama umursamadan her defasında aynı şekilde devam etti beni kendine bağımlı hala getirmek için uğraşıyor sanıyorumAnnenize bu soylemlerinin sizde yarattigi etkiyi ve hissiyati konusmayi denediniz mi?
evet bi teyzem vardı daha önce bizimle yaşıyan ona anlatmıştım bunları oda annemin normal olmadığını bunlara takılmamam gerektiğini söylüyor sadece bu sene üniler açılırsa gitmeyi düşünüyorum çünkü 2 ay da kendimi çok zor toparlamıştım bidaha en başa dönmek istemiyorumIkna etmesi lazım birinin. Ama bu biri siz olamazsınız. Teyzeniz filan var mı yardım isteseniz?
E çözmüşsün işte, madem amacını biliyorsun düşme tuzağa...bir de sana tavsiyem hiç onun tedavisiyle, iknayla filan uğraşma, bütün enerjini ondan ayrı bir hayat kurmaya odakla ve bir an önce uzaklasevet hemde kaç kere ama nafile herşey ortada zaten liseden beri hiç bi şekilde fotoğraf çekilmiyordum fotoğraf çekilecek ortam oldumu hemen kaçıyordum oda bunu görüyordu ama umursamadan her defasında aynı şekilde devam etti beni kendine bağımlı hala getirmek için uğraşıyor sanıyorum
Inşallah gidersin ☹evet bi teyzem vardı daha önce bizimle yaşıyan ona anlatmıştım bunları oda annemin normal olmadığını bunlara takılmamam gerektiğini söylüyor sadece bu sene üniler açılırsa gitmeyi düşünüyorum çünkü 2 ay da kendimi çok zor toparlamıştım bidaha en başa dönmek istemiyorum
evet hemde kaç kere ama nafile herşey ortada zaten liseden beri hiç bi şekilde fotoğraf çekilmiyordum fotoğraf çekilecek ortam oldumu hemen kaçıyordum oda bunu görüyordu ama umursamadan her defasında aynı şekilde devam etti beni kendine bağımlı hala getirmek için uğraşıyor sanıyorum
evet bunun için çabalıyorum ama gerçekten zorlanıyorum çünkü çok özgüvensizim hemde sosyofobik ve ayrıyeten bağımlı kişilik bozukluğum var yani kendimle ilgili psikolojik sıkıntılarım var sdsdksfhjh evlensem ayrı eve çıkım desem evlenemiyorum fotoğraf çekilemiyorum insalarla iletişim problemim var yani anlıyacağın benim için herşey diğer insanlara göre iki kat daha zorE çözmüşsün işte, madem amacını biliyorsun düşme tuzağa...bir de sana tavsiyem hiç onun tedavisiyle, iknayla filan uğraşma, bütün enerjini ondan ayrı bir hayat kurmaya odakla ve bir an önce uzaklas
Tahmin edebiliyorum durumunuzu, annenizin tedavisiyle enerji ve zaman kaybetmeyin derken de bunu düşünerek söylemiştim,zaten onun düzelmesi çok zor, ama evden ayrılın derken kesinlikle evliliği kastetmedim, hatta aksine çok uzun süre evlilik düşünmeyin, okulu bitirip kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenmeden önce asla evlnmeyin. Babanız destek olmaz mı okul bitip iş bulup çalışana kadar?evet bunun için çabalıyorum ama gerçekten zorlanıyorum çünkü çok özgüvensizim hemde sosyofobik ve ayrıyeten bağımlı kişilik bozukluğum var yani kendimle ilgili psikolojik sıkıntılarım var sdsdksfhjh evlensem ayrı eve çıkım desem evlenemiyorum fotoğraf çekilemiyorum insalarla iletişim problemim var yani anlıyacağın benim için herşey diğer insanlara göre iki kat daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?