- 21 Nisan 2020
- 41
- 24
- 18
- 25
- Konu Sahibi veteriner kedi
merhaba kızçeler benim gibi bu sorunu yaşıyan varmı çok merak ediyorum sorun annem aşırı derece de takıntılı psikolojim çöktü onun yüzünden yani nasıl söylesem bana arada sırada yüzümün gitgide çok daha kötüye gittiğini,geri dönülmez hal aldığını,yüzümü gözümü mahvettiğimi,bi gözümün büyük bi gözümün küçük olduğunu ve yüzümün çarpıldığını yani daha okadar çok şey varki işte çocukken çok daha güzel olduğumu ama sonradan ergenlikten beri benle ilgilenmeyi bırakınca yüzümü mahvettiğimi ve gittide daha da çirkinleştiğimi söylüyor (halbuki yüzümde hiç bişey yok ne bi estetik ameliyat nede başka bişey sadece biraz sivilceli şuan) ve bunu ortaokuldan beri diyor kendimi okadar kötü ve çirkin hissediyorum ki hiç bi şekilde fotoğraf çekilemiyorum artık aynaya dahi bakmak istemiyorum bu durum beni depresyona sokuyor napıcam bilmiyorum babam annemi terkedeli 1 buçuk yıl oluyor (babama da aynı şeyleri yapıyordu) evde annemle tek ben kaldım ama artık inanin dayanamıyorum bunları yazarken ağlıyorum napcam bilmiyorum