- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
bu kıyas muhabbetlerine hiç girmeyin sonu yok çünkü! şimdi ten rengi göz rengi kilosu kıyaslanır. biraz büyürler dersleri kıyaslanır, davranışları kıyaslanır. arada bunalan siz olursunuz. öncelikle insanların ağzı torba değil maalesef büzülmüyor. sürekli konuşurlar. yakınlarımız daha da çok konuşur. yorum yapan komşuya kapıyı kaparsın da anne babaya kapı kapatılmıyor. bir de kendilerinde hak görüyorlar yorum yapmayı. en güzeli siz duymamazlıktan gelin ( ama biraz büyüdükçe çocuğun aklı erince lütfen çocuğun yanında kıyaslama da yaptırmayın)
kıyaslama yaptırılacak mevzu anlatmayın. yemesi içmesi yürümesi uyuması gibi.
çok zor biliyorum benim eşimin kuzenin çocuğu doğdu 6 ayllıkken 2 dişi vardı. benim oğlan 8 de ilk dişini çıkardı. normalde genetik bişi diş çıkarmak ama kv direk çocuğun kemiğini güçlendir bol yoğurt ver bak bilmem kimin oğlunun 2 dişi var. geri kalmasın dedi mesela. cehalet maalesef savaş verilmesi zor bir yapı! o zamandan beri onlara çocukla ilgili serzenişte bulunmam. neyi sorsalar çok iyi derim. kilosu düşük normalde erken doğum olduğu için biraz ama ona bile iyi, doktor normal dedi diyorum.
kıyaslama yaptırılacak mevzu anlatmayın. yemesi içmesi yürümesi uyuması gibi.
çok zor biliyorum benim eşimin kuzenin çocuğu doğdu 6 ayllıkken 2 dişi vardı. benim oğlan 8 de ilk dişini çıkardı. normalde genetik bişi diş çıkarmak ama kv direk çocuğun kemiğini güçlendir bol yoğurt ver bak bilmem kimin oğlunun 2 dişi var. geri kalmasın dedi mesela. cehalet maalesef savaş verilmesi zor bir yapı! o zamandan beri onlara çocukla ilgili serzenişte bulunmam. neyi sorsalar çok iyi derim. kilosu düşük normalde erken doğum olduğu için biraz ama ona bile iyi, doktor normal dedi diyorum.