Annemin şüphesi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne iliskiler,ne aileler masallah...herkes herkesin cinsel hayatindan haberdar. Babanizim bir seyler karistirdigi bariz ama ilk suphelendiginiz kisinin yenge olmasi da tuhaf. Kac yasinda insanlar zamaninda birbirlerine yakistirildilar diye utanmadan birbirlerine mi yuruyecekler? Babanizin banyo yapmasiyla yengenizle sevistigi sonucunu nasil cikarmis anneniz orda da beynim yandi.

Nasıl aileleriniz var hayret ediyorum. Son derece rahat bir aileye sahibim, buna rağmen annemle babamın cinsel hayatını asla bilmem, sorarsam da annem ağzımın payını verir sanane bizim özelimizden der. Ne genişlik be.

Anneniz size ilişki sıklığını mı anlattı ? Bide konuda sürekli şu gil lafınız acayip irrite etti özür dilerim ama amcamgil babamgil annemgil Bi kadının içine şüphe doğduysa genelde o doğru çıkar ben annenizin aldatıldığını düşündüm neden banyo olduğunu saklasın ki

Yengem çok fena birisi...kısmından ziyade babanız zaten yapacak potansiyelde birisiymis.

Ki yapmış da eskiden.

Şurada benim önüme Kıvanç filan kime yakışıklı diyosaniz getirin ben donupte eşimi aldatmam

Kişinin kendi mayasizligiyla ilgili bı durum bu .

Keşke anneler çocuklarını "dert ortağı" olarak görmekten vazgeçseler. Size ne mesela , 4 aydır birlikte olmadıklarından? Konunun muhatabı siz misiniz? O kişi sizin babanız. Böyle ayrıntılarla neden sizi dolduruyor? Elalem gerçekten aldatılsa 'aman çocuğum kötü etkilenmesin' diye dillendirmiyor, sizin anne daha ortada fol yok yumurta yok gelmiş,sizin caninizi sıkıyor.
Ben yerinde olsam dinlemek istemez, bana anlatmasına izin vermezdim. Bana ne? Ben hakem miyim, haklı haksız söyleyeyim. Ya da dedektif miyim ipuçlarını yakalayayim, polis miyim,babama baskın yapayim???
Annenize kiyamiyorsunuz ama bence olayların dışında kalmaya çalışın.
Anneniz evlendigi halde cumbur cemaat kocası,kaynanası,eltisi,kayinbiraderleriyle yasayan,buna susan -pasif bri kadın.
Evde yengesi kendi çocuğuna sabah akşam dövmesine ses cikaramayacak bri kadın (misal, benim annem cadolozun tekidir. Biri bize ters laf etse ağzına ederdi milletin. Bizim de onun kendi öz kardeşini evden kovmamiza bile laf etmez,hatta hakkımızı savunduk diye sevinirdi) yani annen bebeğini dövene bile ses etmeyecek, hala yillarca o evde kalacak bir kadın.
Belli ki ailesi de anneni çok önemsemiyor ki vermişler yüz bin kişinin yaşadığı eve.
Yani bu kadın ,sence gerçekten aldatıldıgini ogrense boşanacak mi? Elinde meslek yok, kocayı evden kovma imkanı yok,ev eş ailesinin...kendi çıkacak da , ev bulacak dayayacak döşeyecek de...
Yani tabii ki Bosanmayacak. Hatta iki güzel söze kanacak affedecek.
Olan babandan ve akabinde tüm erkek milletinden tiksinen sana olacak.

babanız yengenize yürüyecek bir tip mi ki belki başka biri vr
Babanizi ciddi yakin takibe alip ne is cevirdigini ogrenin.Aldatiyorsa annenize soylemeniz sart.bilmek hakki. Devam eder evlilogine etmez onun bilecegi birsey.

Gil gil gine gine gil gil
Okuduklarimdan tek anladigim bunlar
Araya da seks hikayesi serpistirilmis. Allah affetsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…