Annemin şüphesi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bosanalım demesinin sebebi belki de bu yakıştırmalardan bıkmıs olmasıdır.Baska zamanlarda "nasıl böyle bir sey dersin o abimin eşi" deyip kızıyordur zaten.Ama artık bu durumdan bıktıysa bosanalım deyip konuyu uzatmaması normal geldi bir banyo yaptı diye boyle yakıştırmalar olmamalı

Aile içinde böyle şeyler yapmak o kadar kolay değil.. bence babanıza güvenmeyi seçin(yenge konusunda). Eğer başka soru işaretleri varsa anneniz babanızla başbaşa konuşsun.
Açıkçası pek karışmak istemiyorum. Çünkü bekarken mesajlarını yakaladigim zaman babam bana dusman kesilmisti resmen o yuzden konusmayi pek düşünmem ama ginede bilemiyorum. Ya evet kolay değil yani hiçte böyle bisey düşüneceğim aklıma bile gelmezdi ama annem şüphelenince bende üzüldüm açıkçası sizden fikir almak istedim.

Bosanalım demesinin sebebi belki de bu yakıştırmalardan bıkmıs olmasıdır.Baska zamanlarda "nasıl böyle bir sey dersin o abimin eşi" deyip kızıyordur zaten.Ama artık bu durumdan bıktıysa bosanalım deyip konuyu uzatmaması normal geldi bir banyo yaptı diye boyle yakıştırmalar olmamalı
Yok öyle yakıştırma olmadı hiç yani annem söylememiş hiç yengemin anneme öyle dediklerini vs annem sadcee düzgünce banyo mu yaptin diye sormuş babamda yalan söyleyince annemde tedirgin olmuş haliyle

Bilemiyorum bilemiyorum...
Annem o mu geldi demiş seslenmemis
Sizce tepkisiz kalması garip değil mi?
Ya ne bileyim işte dese ki sen nasıl dersin böyle biseyi bana diyip kızması bile lazım anneme ama seslenmemis..

Inşallah baban aldatıyor olsun (bu hiç doğru değil yanlış anlama)

Ama bunu yengenle yapmamış olsun

Inşallah baban aldatıyor olsun (bu hiç doğru değil yanlış anlama)

Ama bunu yengenle yapmamış olsun
Hiç aldatmasın annem üzülmesin artık 2 gündür bende kafama takar oldum hastalanır eder diye..

Yengeyle olsa daha kötü tabikii😔

Olay çok karışık ama bence sakin olun babanızı rahatsız etmeyin her zamanki gibi davranın annende pek birşey demedim. Gizli gizli takip alın babanızı sizden hiçbirşeyden şüphe duymasın o şekilde yakalarsınız ancak.

Açıkçası pek karışmak istemiyorum. Çünkü bekarken mesajlarını yakaladigim zaman babam bana dusman kesilmisti resmen o yuzden konusmayi pek düşünmem ama ginede bilemiyorum. Ya evet kolay değil yani hiçte böyle bisey düşüneceğim aklıma bile gelmezdi ama annem şüphelenince bende üzüldüm açıkçası sizden fikir almak istedim.

Kıyamam gerçekten zor bir durum yaşamayan bilemez tabii ki. Ama şunu unutma "baba" olmakla "eş" olmak başka şeyler.İyi bir baba olması iyi bir eş olduğu anlamına gelmiyor. Sen babana saygını ve sevgini koru, kalanını anneciğine bırak. Bu konular artık onların arasında.Eğer buna rağmen baban aile huzurunu daha da kaçıracak olursa o zaman tepkini koyarsın.Şimdilik birşey yok ortada sakin kalmaya çalış :KK66:

Olay çok karışık ama bence sakin olun babanızı rahatsız etmeyin her zamanki gibi davranın annende pek birşey demedim. Gizli gizli takip alın babanızı sizden hiçbirşeyden şüphe duymasın o şekilde yakalarsınız ancak.

Yok ben karışmıyorum hiç haberimde yoktu zaten annem iyice dolmuş ağlayarak anlattı o günde zaten bisey yapmak şuanda manasiz olur bi banyodan sadece

Hiç aldatmasın annem üzülmesin artık 2 gündür bende kafama takar oldum hastalanır eder diye..

Yengeyle olsa daha kötü tabikii😔
Tabiki hiç kimse kimseyi aldatmasın
Kimsede üzülmesin

Ama bu aldatmanın altında yengen çıkarsa bu felaket olur

Yok ben karışmıyorum hiç haberimde yoktu zaten annem iyice dolmuş ağlayarak anlattı o günde zaten bisey yapmak şuanda manasiz olur bi banyodan sadece
Bu çok adi birşey daha önce başkaları olmuş babanın hayatında ilerde hasta olsa karim baksın der yüzsüz yüzsüz

Yok öyle yakıştırma olmadı hiç yani annem söylememiş hiç yengemin anneme öyle dediklerini vs annem sadcee düzgünce banyo mu yaptin diye sormuş babamda yalan söyleyince annemde tedirgin olmuş haliyle
Belki gusül abdesti almasını gerektirecek başka bir durum olmuştur onun icin soylemek istememistir.
O gün yengeniz neredeydi peki? Burda okudugum konularda aldatan erkek yeminler ediyor gereksiz tepkiler veriyor.yani aslında o tepkiler durumu kurtarma çabası.babanız böyle bir çabaya bile girmemisse demek ki öyle bir sey yok.sonuçta sakin birisi oldugunu yazmıssınız.Yalan söyleyen insan durumu kurtarmak için tam tersi tepkiler verir bence ama babanız her zamanki gibi sakin kalmıs.
Ama yine de bir gün babanızın telefonunu kurcalayın yengeniz ekli mi mesajlaşmalar var mı filan.numarası ekli bile değilse hiç ihtimal bile vermeyin.ekli değilse iletisim kuramazlar telefonla

yengen ya da başkası ne fark eder

Mutsuzsa ayrılsın annen

Kimle aldattığının ne önemi var?

Annenizin bildigi baska seyler de mi var acaba ? Direk işe gitmemis mi diye sorduğuna göre süpheleri var galiba

Kıyamam gerçekten zor bir durum yaşamayan bilemez tabii ki. Ama şunu unutma "baba" olmakla "eş" olmak başka şeyler.İyi bir baba olması iyi bir eş olduğu anlamına gelmiyor. Sen babana saygını ve sevgini koru, kalanını anneciğine bırak. Bu konular artık onların arasında.Eğer buna rağmen baban aile huzurunu daha da kaçıracak olursa o zaman tepkini koyarsın.Şimdilik birşey yok ortada sakin kalmaya çalış :KK66:
Evet öyle ben karışmıyorum zaten çok çok iyi baba ama eş olarak iyi değil. Çok teşekkür ederim cevabınız için sağolun ❤

Çok çirkin durumlar bunlar, okurken bile keyfi kaçıyor insanın. Her şey baştan yanlış zaten. Amcanız dünyada başka kadın kalmamış gibi gidip kardeşine aşık kadınla neden evleniyor. Büyük ebeveynler oğullarının birine aşık kadını ötekine gelin diye alırken hiç akıl etmiyorlar mı böyle saçmalıkları. Ve o hadsiz kadın tüm bu konuları örtüp kapatacağına annenize böyle saçma ve tatsız imalarda bulunurken anne, baba, amca, büyük ebeveynler neden haddini bildirmiyorlar kadına çok sinir bozucu gerçekten. Artı çocuğa eziyet i ve tüm bu insanların buna engel olmaması filan tümden akıl mantık dışı..Sonuca gelirsek eğer böyle bir ilişki varsa iğrenç ötesidir bu ihanet sadece eşe değil aynı zamanda abiyedir, tüm aileyedir ve bundan emin olunursa bir gün zaten annenizin o adamla evli kalmasına izin vermeyin ve bu çirkin durumdan kurtarın annenizi derim. Bize sorduklarınıza gelince asla bir tahminde bulunmam ve kim kiminle ne yapmış bilemem kimsenin günahını almam ama bence babanızla bir evlat olarak neler olduğunu, annenize neden böyle davrandığını, o adi kadınla bu durumun bir ilgisi olup olmadığını veya keyfi bir boşanma ise annenize bunu yapmaya hakkı olmadığını, böyle bir durumda kesinlikle anneden yana olacağınızı oturup konuşmanızı öneririm.

Nerden nasıl başlasam bilemiyorum. Annemle babam 30 yıllık evliler. Annemde babamda bende yerleri her zaman ayrı her ikisinide çok severim Rabbim onları basımdan eksik etmesin. Annem çok sessiz sakin karşısında biri kırsa cevap vermeyen içine atan birisi babamda aynı şekilde sessiz sakin tam kafadar bi adam benim için çok iyi anlaşırız.

Şimdi geleyim konuya annemgilin evleri 4 katlı en altta kiraci ikinci katta amcamgil üstte babamgil en ustte de dedemgil oturuyorlar. Babamla annem evlenmeden once amcamin karisi yani yengem babamda gönlü varmış yengemin amcası vs babama derlermiş sana bizim yeğeni verelim edelim babamda annemden için benim gönlüm onda dermiş. Her neyse işte annemgil evlenmişler amcamda evlenmiş o zamanlar aynı evin içinde yaşıyorlarmış yani bu 4 kat yapılı değilken sonradan yapmışlar ayırmışlar evleri. O zamanlar yengem ablama küçükken çok eziyet edermiş dövermiş edermis sevmezmis yani babamla felan konuşurken kahkaha atarmış her lafa atlarmış annemde seslenmezmis. Her neyse işte bundan 1 ay önce felan yengem anneme demiş ki işte sen şanslısın yakisikliyi kaptın demiş annemde ne biçim konuşuyorsun sen demiş şaşırmış annemde evinde hiç huzur yok bu arada amcam ile sürekli kavga gürültü zaten ayrı yatıyorlar. Işte annem onu diyeli kafaya takmış o zamandır beri biz ablamın yanına gitmiştik günü birlik o gün babam ben durum paylaşmıştım cevap yazdı duruma annemde daha gitmemiş mı ise bi sor kızım dedi sordum gitmemiş daha o gün işte akşam ablamdan döndüğümüzde annem duş almak için banyoya girmiş yani sabahtan babamın banyo yaptığını anlamış sormuş babamda yok yapmadım demiş annemde yapmışsın ama bak şurası şöyle böyle demiş babam 3 kez yemin etmiş annemde şüphelenmiş yani banyo yapması kötü bisey değil sonuçta niye yalan söylüyor ki diye annemde canı sıkılmış yalan söylüyorsun anneme söyleyecem demiş babaannemden için sonrada babam tamam yaptım ne oldu beni mı takip ediyon da sen işte yok boşanalım sen artık beni sevmiyon şöyle böyle demeye başlamış annemde sevmesem boşanmak isteyen ben olurdum demek ki sen istemiyorsun tamam o zaman madem demiş yalan söylenecek ne var demiş annem sonrada yengemden için ismini söylerek o mu cıktı yoksa yukarı demiş annemde babam gine işte bosanalm demeye başlamış yani bende ona çok şaşırdım öyle bisey duydugu zaman kızması lazım anneme sen ne diyorsun nasıl böyle bisey dersin gibicesinden beklerdim ama o sorunun cevabına hiç bisey vermemiş anneme annem bana bunları dün ağlayarak anlattı çok üzüldüm zaten bayadır birlikte de olmuyorlarmış 4 5 aya bir yani babam sogukmus anneme karşı zaten bende farketmiştim ya işte bundan bide 6 7 sene önce ben babamın yanına gider dükkanda dururdum yardım ederdim o zamnlar sık telefonla uğraşırdı mesajlarını yakalamıştım müşteri bi kadın ile yani gine sık bakıyor telefona gine öyle bisey mı acaba diyorum bilemiyorum aklıma gelen şeyi düşünmek bile istemiyorum ama yengem çok fena birisi zaten önceden de babamda gözü varmış bide anneme öyle dedikten sonra benimde kafama takıldı açıkçası sizce nasıl bi yol izlenmeli ne yapılmalı çünkü annem çok üzgün ağlıyor sizce bisey olmuş mudur aralarında 😔
Ablacım bir nokta koysaydın keşke. 282883 kelimelik tek cümle okunmuyor.

Noktalama işareti kullanmayışınız, sürekli annemgil yengemgil babamgil deyişiniz ve ek koymamanız gereken yerlerde sadece annem, babanem diyecekken annemden babanemden demeniz konuyu okunmaz yapmış. Düzenleyebiliyorsanız düzenleyin bence ben hiçbir şey anlayamadım. Bir de -de/-da ları ayırmaya dikkat ederseniz insanlar daha doğru anlayıp yardımcı olabilirler.
Babanızı daha önce de yakaladıysanız aldatıyor olabilir, ama abisinin karısıyla da aldatmıyordur herhalde ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back