Nerden nasıl başlasam bilemiyorum. Annemle babam 30 yıllık evliler. Annemde babamda bende yerleri her zaman ayrı her ikisinide çok severim Rabbim onları basımdan eksik etmesin. Annem çok sessiz sakin karşısında biri kırsa cevap vermeyen içine atan birisi babamda aynı şekilde sessiz sakin tam kafadar bi adam benim için çok iyi anlaşırız.
Şimdi geleyim konuya annemgilin evleri 4 katlı en altta kiraci ikinci katta amcamgil üstte babamgil en ustte de dedemgil oturuyorlar. Babamla annem evlenmeden once amcamin karisi yani yengem babamda gönlü varmış yengemin amcası vs babama derlermiş sana bizim yeğeni verelim edelim babamda annemden için benim gönlüm onda dermiş. Her neyse işte annemgil evlenmişler amcamda evlenmiş o zamanlar aynı evin içinde yaşıyorlarmış yani bu 4 kat yapılı değilken sonradan yapmışlar ayırmışlar evleri. O zamanlar yengem ablama küçükken çok eziyet edermiş dövermiş edermis sevmezmis yani babamla felan konuşurken kahkaha atarmış her lafa atlarmış annemde seslenmezmis. Her neyse işte bundan 1 ay önce felan yengem anneme demiş ki işte sen şanslısın yakisikliyi kaptın demiş annemde ne biçim konuşuyorsun sen demiş şaşırmış annemde evinde hiç huzur yok bu arada amcam ile sürekli kavga gürültü zaten ayrı yatıyorlar. Işte annem onu diyeli kafaya takmış o zamandır beri biz ablamın yanına gitmiştik günü birlik o gün babam ben durum paylaşmıştım cevap yazdı duruma annemde daha gitmemiş mı ise bi sor kızım dedi sordum gitmemiş daha o gün işte akşam ablamdan döndüğümüzde annem duş almak için banyoya girmiş yani sabahtan babamın banyo yaptığını anlamış sormuş babamda yok yapmadım demiş annemde yapmışsın ama bak şurası şöyle böyle demiş babam 3 kez yemin etmiş annemde şüphelenmiş yani banyo yapması kötü bisey değil sonuçta niye yalan söylüyor ki diye annemde canı sıkılmış yalan söylüyorsun anneme söyleyecem demiş babaannemden için sonrada babam tamam yaptım ne oldu beni mı takip ediyon da sen işte yok boşanalım sen artık beni sevmiyon şöyle böyle demeye başlamış annemde sevmesem boşanmak isteyen ben olurdum demek ki sen istemiyorsun tamam o zaman madem demiş yalan söylenecek ne var demiş annem sonrada yengemden için ismini söylerek o mu cıktı yoksa yukarı demiş annemde babam gine işte bosanalm demeye başlamış yani bende ona çok şaşırdım öyle bisey duydugu zaman kızması lazım anneme sen ne diyorsun nasıl böyle bisey dersin gibicesinden beklerdim ama o sorunun cevabına hiç bisey vermemiş anneme annem bana bunları dün ağlayarak anlattı çok üzüldüm zaten bayadır birlikte de olmuyorlarmış 4 5 aya bir yani babam sogukmus anneme karşı zaten bende farketmiştim ya işte bundan bide 6 7 sene önce ben babamın yanına gider dükkanda dururdum yardım ederdim o zamnlar sık telefonla uğraşırdı mesajlarını yakalamıştım müşteri bi kadın ile yani gine sık bakıyor telefona gine öyle bisey mı acaba diyorum bilemiyorum aklıma gelen şeyi düşünmek bile istemiyorum ama yengem çok fena birisi zaten önceden de babamda gözü varmış bide anneme öyle dedikten sonra benimde kafama takıldı açıkçası sizce nasıl bi yol izlenmeli ne yapılmalı çünkü annem çok üzgün ağlıyor sizce bisey olmuş mudur aralarında