Annemin şüphesi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herşey olabilir mugede munkun

Benim annemi teyzesinin oğlu istemiş annemde babamı sevdiği için babamla evlenmiş hala adam varya kadına işkence yapar 35 sene olmuş hala adamı görünce bakislarindn ürkerim pislik

O gün yengem evde idi biz sabah ezanı ile çıkmıştık. Yanı benim en son aklıma gelecek şeydir ama annem kendi kendine şüphelenmiş banada üstünden 1 ay geçtikten sonra anlattı. Babamda yengemin numarası ekli ve babam telefonda mesaj hiç durdurmaz siler biz yazsak bile hemen siler ekran bomboş yani. Işte annem sorduğunda da yemin etmiş üç kez sonrasında yaptım ne oldu ne takip ediyon diye kalkmış

Babam 56
Annem 49
Bence böyle suphelendiginiz gibi bir durum olmadı. Babanız biraz internete falan girip duşa girmiştir. Genelde bu yaşlarda aldatma icraatlari bakımından daha pasif bir dönem. Anca yazişır onla bunla internet ortamlarinda. 1-2 resim bakar video izler.
Hele yenge olayı çok zor bir ihtimal.

Annenizin bildigi baska seyler de mi var acaba ? Direk işe gitmemis mi diye sorduğuna göre süpheleri var galiba
Normalde erkenden gider o aralar soğukmus birlik olmazlarmış yengemde öyle deyince kafasına takmış annem yani anlayacağınız bide banyo yapmadim dedigine yalan soyledigine

Bende açıkçası böyle düşünüyorum ki video izlemiş izlememiş yani farketmez banyo yapmak suç değil günah değil sonuçta ama yalan söylediğinde takılıyor zaten annemde

Çok güzel yazmışsınız. Düşüneceğim bu konuyu en iyisi konuşmak sanırsam dediginiz gibi çok teşekkür ederim sagolun.

Babanız annenizi aldatıyor mu bilmiyorum ama sizin anne babanızın uzun zamandır birlikte olmadığını bilmeniz , annenizin bunu size söylemesi fln bana çok garip geldi.

Bence aldatma falan yoktur yani insallah yoktur cinsel iceriki videolar izlemisse banyoya girmistir. Annen soruncada panik yapmistir bence

30 yillik esini yengeyle aldatacagini sanmiyorum internette ordan burdan yazisma konusma olur (gerci bu da bu bir aldatma oluyor)

Ama babaniz andropoza bile girmistir bence ondan 4 5 ay yanasmiyodur Yengeyle aldatacak olsa simdiye coktan aldatirdi ama siz yinede yengeden uzak durun fitne fesatlik yapabilir o havayi sezdim

Okuduğunuz kitaplarda " Gine " annemgil , babamgil , amcamgil kelimeleri var mı hiç? Bunu merak ettiğinden soruyorum hayır ben hiç görmedim de ..
İkincisi anne babanın yatak odası ilişkisini bilmek çok tuhaf ., Yengenin aşağı yukarı 50 yaşında yagusukluyu sen kaptın demesi çok daha tuhaf ..
Yenge ile amcanın ayrı yatmasını bilmek daha daha tuhaf ..
Aile içinde karı kocanın cinsel ilişki sıklığını bilmek size de garip gelmiyor mu ?
35 yaşındayım anneme babamla birlikte oluyor musun desem ağzımı ortadan ikiye ayırabilir zannımca ..
Son olarak kardeşinin karısına hallenecek adam babam olsa herhalde düşer bayılırdım ..burda yenge fena olsa ne olur baban istemese adama tecavüz mu edecek ????
Son olarak eşim e banyo yaptın mı , yemin et yoksa kv me söylerim falan desem ne garip olur değil mi ?

ay evet kimse duymasın Allah korusun çok kötü şeyler olur

Bende açıkçası böyle düşünüyorum ki video izlemiş izlememiş yani farketmez banyo yapmak suç değil günah değil sonuçta ama yalan söylediğinde takılıyor zaten annemde
Muhtemelen anneniz sorma olayını sorgulayıcı tavırla sormuştur 56 yaşında adama da banyo mu yaptın diye sorulmaz. Babanızin annenizi zamaninda üzme olayları olduğu için anneniz de normal olarak sorguluyor aslında kendi bile farkına varmadan. Babanız bu yani, bu tarz zaafları var, böyle biri 30 yıl olmuş hala ne banyosu ne lifi.
Babanız aslinda ohh ev boş dedi videolardan biraz afedersiniz popo bakti izledi sonra duş aldı. Anne sorunca bos bulundu yok dedi.
Yenge olayını anneniz karıştırmış ki....hiç dillendirilmeyecek birşey. Gözünle görsen 2 kere daha bakarsın. Anneniz görmemiş etmemiş asıl ayıbı anneniz etmiş.

Hayretler içinde kaldığım noktaları tek tek yazmışsınız. Hepsine katılıyorum, çok tuhaf durumlar, aileler var...

Bilmiyorum ki bu bi şüphe kesin bisey bile yok ortada ama oncesinde apacik belliydi o zamam bile düşünmedi yani
o zaman sizin yapabileceğiniz çok bir şey yok.
Ayrılmayacaksa yüz göz olup ne yapacak görmemiş gibi yapsın.

Aynen katılıyorum...-gil eki konusunda. Bu eki kullanan bir tanidigimsa soğuyorum o derece.
Tek bir istisna hariç...
Bihter ZİYAGİL

Çok uzun ama maşallah yenge götürüyor

Bence noktalama işaretleri kullanıp konuyu düzenleyin anlayana kadar canım çıktı.

Konuya gelirsekte baba şüpheli ama yenge ile mi onu bilemeyiz.
Sırf bu yüzden okuyamadım. Resmen üstüme öküz oturmuş gibi hissettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…