Lilypos bu kadar ince düşünmeyi bırak.. Aynı durumda kaynanan olsaydı ayy geline demedik duyarsa üzülür kızcağız mı diyecekti??
O senin kocan ve sana yakın bir yerde görev yapıyorsa babanında bu kudreti varsa bir anlık olay bu planlayıpta görüşme değil kaynanaya haber verilmeye bilir..
Burada eşine görev düşüyor aslında onun paylaması lazım annesini ağzını açamasın daha
Şunuda unutma sen böyle ince düşündükçe aman kırılmasınlar üzülmesinler dedikce onlar kıracaktır sen dişini göstermediğin içinde üstüne gelecektir..
Sakın yapma bunu umurunda olmasın bişey derse tersle 2 olur 3 olur bida sana ağzını açamaz..
Unutma deveye diken adama ....... yaranır demişler..
Gaza getirmek ara bozmak için demiyorum yanlış anlama aynı durumları bende yaşadım şimdi böyle yapınca benden iisi yok
Eltin gibi olacaksın işte.. Sen kaynananın akrabalarına hizmet içinmi evlendin oğluna karılık içinmi? Eltin karılık yapıyor sadece gerisinide sallamış gitmiş Sende tersle gitsin.. Hizmetçi tutsun kendine çok geleni gideni varsa
Bence artık kayyınvalidem bunu duyucak sinirlenicez şunu yapsak kızarmı diye düşünmemek için bazı şeyleri ona sormadan yapmaya başlarsan bir konuşur iki konuşur üçüncüde susar... Kaç yaşında insanlarsınız en ufak bişeyde hesap vericez derdine düşerseniz bu hayat çekilmez... Bence hiç kafana takma eşin konuşsun sende hiçbişey olmamış gibi devam et hayatına hatta gıcıklığına her hafta eşini görmeye git... O senin eşin görmeye gitmeyeceksinde ne yapacaksın.... Senin bu kayınvalideni hangi kaynar kazana atmalı bilmemki
Valla ben lilypos'la aynı fikirdeyim.
İnce düşünmek değil bu. Kayınvalidenin her şeyi bilmesine ne gerek var Allah aşkına?
Ben de duyurmam kayınvalideme sorun çıkaracağını tahmin ettiğim şeyleri.
Ne gerek var durduk yere tatlı ekmeği acı yapmaya?
Lilypos eşinin yanına gitti diye elbette bir şey diyemez kayınvalide, hakkı yok çünkü.
Ama ne olur biliyor musunuz? Kayınvalide bilenir. Tabiri caizse uyuyan yılan uyanır.
Her şeyi kayınvalideye duyurmak onu tahrik etmektir.
Lilypos ve eşi bu tatillerini baş başa geçirdiler.
Ama bakalım bir dahaki sefere kayınvalide ne oyunlarla çıkacak karşılarına?
Eee oğlu onunla görüşmedi, eşi ve ailesiyle görüştü. Bunun acısını çıkartması lazım...
hepinize yorumlarınız için teşekkürler. şimdilik eşime bişey dememiştir kayınvalidem, ya da dediyse de eşim bana yansıtmadı bilmiyorum. ama zamanı gelince pusuda bekliyor olacak, aleyhimize kullanmaya kalkacak o zaman da eşim verecek cevabını. karışmamaya karar verdim. dün kayınvalidem annemi aramış ama ne konuştular bilmiyorum, açıkcası bildikçe huzurum da kaçıyor. hepsinden uzakta kocamla başbaşa bir haftasonu geçirmeyi planladık, cep telefonlarımızı bile kapalıya alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?