Annemin saflığı ve anadolu ajansı

Canım aslında annene de hak vermedim değil.
Neden biliyor musun?Aslında cahil biri olsa tam tersini yapar saklama gereği duyardı. Kayınvalidenin yaptığı gibi belli hesaplar içinde olmadığı için, tamamen bu gibi durumları kendi kafasında aştığı için annen aklına bile getirmemiştir bu tarz kıyaslamaları.
Bir kere o senin eşin ve istanbula göre kısa mesefadeniz eşine.
KAyınvalidenler de ankarada olsa da teklif etmeden gitseniz bu kadar dert etmeye değer ama..
İyi de kayınvalidenler o kadar yolu, eşini o şartlarda görmek için mi tepecekler..
Bence annen haklı, insan damadını görmeye gitmesi kadar normal bişiy olamaz ki.
Zaten amaç da senin eşini görmen değil mi burda, bir de 1 saatlik bir mesafe..ne var bunda..
sinir oluyorum kötü niyetli insanlara...

Lilypos bu kadar ince düşünmeyi bırak.. Aynı durumda kaynanan olsaydı ayy geline demedik duyarsa üzülür kızcağız mı diyecekti??

O senin kocan ve sana yakın bir yerde görev yapıyorsa babanında bu kudreti varsa bir anlık olay bu planlayıpta görüşme değil kaynanaya haber verilmeye bilir..

Burada eşine görev düşüyor aslında onun paylaması lazım annesini ağzını açamasın daha

Şunuda unutma sen böyle ince düşündükçe aman kırılmasınlar üzülmesinler dedikce onlar kıracaktır sen dişini göstermediğin içinde üstüne gelecektir..
Sakın yapma bunu umurunda olmasın bişey derse tersle 2 olur 3 olur bida sana ağzını açamaz..

Unutma deveye diken adama ....... yaranır demişler..

Gaza getirmek ara bozmak için demiyorum yanlış anlama aynı durumları bende yaşadım şimdi böyle yapınca benden iisi yok

Son düzenleme:

O kadar katılıyorum ki şu yazılanlara..
Yukarıda kullandığınız o muzip atasözü de cuk oturmuş, paragraflar yazsam o ifadeyi veremem..
Gene konuyu kendime getiricem ama..
Biz yeni evliyken evde ağırlamadığım kalmadı. K.validemin ne kadar akrabası varsa pişirdim, taşırdım, ahmak gibi..
Eltim de "ben çalışıyorum valla, uğraşamam" tarzında bir insan, direkt de söyler bunu.
Ona bir misafir götüremedi şimdiye dek. Kendisi bile gitse, gelininde yiyeceği kekini, böreğini kendi evinde yapar da gider k.valide..
E ne oluyor, gene o iyi..
Çünkü ona laf söylemek yemiyor, anında lafı attırıveriyor sevgili eltim. Besmeleyle konuşuyorlar vallahi kızla..

Eltin gibi olacaksın işte.. Sen kaynananın akrabalarına hizmet içinmi evlendin oğluna karılık içinmi? Eltin karılık yapıyor sadece gerisinide sallamış gitmiş Sende tersle gitsin.. Hizmetçi tutsun kendine çok geleni gideni varsa

Yok canım bitti artık.
Zaten artık k.validemle bile görüşmüyoruz. Kaldı ki akrabalarını iç görmem herhalde.

Valla ben lilypos'la aynı fikirdeyim.
İnce düşünmek değil bu. Kayınvalidenin her şeyi bilmesine ne gerek var Allah aşkına?
Ben de duyurmam kayınvalideme sorun çıkaracağını tahmin ettiğim şeyleri.
Ne gerek var durduk yere tatlı ekmeği acı yapmaya?
Lilypos eşinin yanına gitti diye elbette bir şey diyemez kayınvalide, hakkı yok çünkü.
Ama ne olur biliyor musunuz? Kayınvalide bilenir. Tabiri caizse uyuyan yılan uyanır.
Her şeyi kayınvalideye duyurmak onu tahrik etmektir.
Lilypos ve eşi bu tatillerini baş başa geçirdiler.
Ama bakalım bir dahaki sefere kayınvalide ne oyunlarla çıkacak karşılarına?
Eee oğlu onunla görüşmedi, eşi ve ailesiyle görüştü. Bunun acısını çıkartması lazım...

sen hiç karışma bu konuyu eşin konuşsun annesiyle
diğer bir tavsiyemde eğer annen dilini tutamıyorsa herşeyini anlatma bence

Bence artık kayyınvalidem bunu duyucak sinirlenicez şunu yapsak kızarmı diye düşünmemek için bazı şeyleri ona sormadan yapmaya başlarsan bir konuşur iki konuşur üçüncüde susar... Kaç yaşında insanlarsınız en ufak bişeyde hesap vericez derdine düşerseniz bu hayat çekilmez... Bence hiç kafana takma eşin konuşsun sende hiçbişey olmamış gibi devam et hayatına hatta gıcıklığına her hafta eşini görmeye git... O senin eşin görmeye gitmeyeceksinde ne yapacaksın.... Senin bu kayınvalideni hangi kaynar kazana atmalı bilmemki

liliyciğim aslında ortada çok can sıkıcı bir durum yokk. eşin annesine , babanın yetkilerini kullanarak girdiğini ama normal olarak sivillerin rahatça giremeyeceğini söylesinn. yani bu durumda eşininde de canının sıkılmasına gerek yokk. inşallah anneciğinde artık herşeyi anlatmazzz

bende sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınız. siz gönlünüzce yaşayın evliliğinizi. annesi duyarsa ne olur, ne düşünürü boşverin canımm. arkadaşın yazdığı gibi 1-2 söylenir sonra susmasını öğrenirlerr

evet canım bundan korkmaktayım ben de. yeri gelince kullanacağı bir koz elde etti. siz zaten böyle yapmıştınız diyebileceği bi koz vermek istemiyordum eline. açık vermek istemiyorum .kendi yaptığı haksızlıklarını örtebilecek, ajitasyon yaparak bütün hatalarını kapatabilecek eşimin gözünde. bak sen zaten iyice hanımköylü oldun, bizi unuttun die gaza getirecek diye korkuyorum. sonuçta tabi sürekli " hadi annemlere gidiyoruz hadi annemler geliyor, sizinkilere gitmeyelim - sizinkiler gelmesin " diyen bir eşim olacak diye korkuyorum. kadının huyu bu çünkü, kurnaz. şu anda beklemedeyim, ama yeri gelince önümüze süreektir eminim. o sürmese anadolu ajansı var arkasında. "ben senin yedek kaynanayım" diyor bana düşünebiliyor musunuz? o derece haddini bilmeyen biri. annemin de bu kadınla görüşmesini istemiyorum tabi.

kız valla başlığı okuyunca anladım haaa AA kısaltılmış hali yani. valla kötü olmuş be canım e annende niye anlatırki ay bide annenle kayınvalidenin arkadaş olması tuhafıma gitti açıkçası. güzel bişey aslında ama herşeyde anlatılmazki. burda senin yapabileceğin bişey kalmamış canım. bu durumu ancak eşin düzeltebilir bence. kayınbabam getirmiş benimde haberim yok anicen oldu falan dicekki kadının zoruna gitmesin.

Hayatımm zor bir durum tabii bunlar şimdi babana da iş düşüyor burada emir komuta zincirini harekete geçirecek ilk önce..Seni dinlemiyorsa anneciğin babanı mutlka dinlemek zorunda arada sen kalıyorsun sonuçta..K.validen de arayıp bizsiz gittiniz dersede bir anda karar verdik gittik dersin sende hem ona çok fazla hesap vermeyede mecbur değilsin ki..Zaten eşin söylmiş beni burada göremezsniz diye adamlar zaten arazide keyif yapmıyorlarki orada...Sen söylemiş olsaydın bunu tamam deriz de eşin söylemiş bunu sende çok fazla takma kafana bence..Anadolu ajanı yada ayaklı gazete olan bayanında şöle kulaklarını çınlat istersen rahatsız olduğunu bir şekilde kadına anlatman lazım...

hepinize yorumlarınız için teşekkürler. şimdilik eşime bişey dememiştir kayınvalidem, ya da dediyse de eşim bana yansıtmadı bilmiyorum. ama zamanı gelince pusuda bekliyor olacak, aleyhimize kullanmaya kalkacak o zaman da eşim verecek cevabını. karışmamaya karar verdim. dün kayınvalidem annemi aramış ama ne konuştular bilmiyorum, açıkcası bildikçe huzurum da kaçıyor. hepsinden uzakta kocamla başbaşa bir haftasonu geçirmeyi planladık, cep telefonlarımızı bile kapalıya alacağız

Oohhh, sefan olsun canım benim..
O konu gündeme gelirse de, kocan bir şekilde versin cevabını. Sen yorma kafanı..

tahmin ettiğim gibi kadın hemen yetiştirmiş, kayınvalidem annemi aramış ve telefonda sormuş " geziyor musunuz?" diye. yani açıkca soramamış oğlumun yanına mı gittiniz diye.annem de akıllanmış tabi, o konudan bahsetmemiş. eşimin yanına gitme konusu açılmamış. eşimin de dünyadan haberi yok.
ince düşünmemeye, düşündüğümü eşime anında söylemeye de karar verdim.
hepinize çok teşekkür ederim beni sakinleştirdiniz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…