zaten arayıp da bana ya da anneme bişey demezler. eşimi üzerler.sen bizi istemedin de onlarla görüştün gibisinden. babam karışmaz olaya,ben istedim diye götürdü adamcağız. bana da sormadılar gittiniz mi falan diye. çünkü gelmeyin diyen eşim, biz değiliz. ha gelselerdi babam onlara da bi görüşme ayarlardı zaten, ama onların derdi başka. eşimi bi iki saat görüp sonra benimle haftalarca evde kalacaklar. o yüzden bu şekilde gelmelerini istemedi eşim.2 saat için gelinir mi istanbuldan.adam gibi biz evdeyken gelin dedi.
artık olan oldu, eşime anlatıcam bakıcak bi çaresine ama ben bu annemi nasıl yola getiricem? kadın bülbül gibi ötüyo herkese çok sıkıldım artık. defalarca konuştum, görüşme anlatma dikkat et diye. gitmiş söylemiş. deliricem ben ya
Canım, bu konuda çok başın ağrımayacak gibi geliyor bana.
Eşin "bana sorsalar gelmeyin derdim, ama süpriz yapmışlar. Gene de doğru değil buraya gelmek, lütfen gelmeyin." derse yeterli olur sanırım. Annen de bir daha söylemeyecek gitseniz bile, zaten aynı hatayı 2.kez yapmaz herhalde..:26:
Annen neden kendini tutamıyor acaba, çok sıkı dost olmuş anadolu ajansıyla?
kızlar şöyle bi avantajım var, şimdi geldi aklıma. ben kayınvalideme anneler günü için hediye yolladım. güzel süslü bişey. eşim de biliyor.
şimdi annesi arar da beni istemedin falan derse eşim de bana yansıtırsa diyeceğim ki bak ben annen için günler öncesinden hazırlık yapayım, o seni gördüm diye sana kızsın. söylemesem bile eşim böyle anlayacaktır. kocamı görmek için annenden izin mi alacaktım diyebilirim.
off annem eşimi çok zor bi duruma soktu, eve gidip konuşucam yine, işe yarar mı bilmem ama tekrar ederse ben de sert davranmak zorunda kalıcam.
Canım burda sorun kayınvalidende değil annende.
Tamam bu olay bir şekilde geçiştirildirildi diyelim.
Ne var yani eşini görmeye gitmişsin bunda bir şey yok.
Ama senin asıl sorunun annenin sürekli laf taşıması sanırım.
Artık ben buna saflık diyemiyorum. Saflık sen onu uyarmadığın halde söylerse olur.
Ne yani kızından daha mı değerli bu anadolu ajansı?
Olmuyor mu paylaşmasa?
Ben olsam tavrımı belli ederdim valla.
Çünkü biliyorum diğer konundan annen kayınvalidene karşı sana destek olacağı yerde köstek oluyor.
Bir süre tavrını koyarsan sanırım vazgeçer bu huyundan.
Çekilecek gibi değil valla.
Bir yanda kayınvalide ile uğraş öbür yandan annen çıksın.
evet canım, anneme bozuk attım dün zaten. herkese her şeyi her ayrıntıyı anlatmasına kızıyorum. hani cahil bi kadın olsa diyeceğim ki tamam. ama annem depresyon hapları falan kullanıyor, heralde yine kafayı nuldu, ağzından kaçırdı işte. o da üzüldü ben söyleyince ama "ne bu canım sürekli bişeyler mi saklıyacağız onlara ne " dedi. yani zaten zor toparlıyorum ben kayınvalidemlerle olan ilişkimi dengelemek eşimi arada bırakmamak için.
Lilypos önceki konularınızı biliyorum ve çoğu konuda sizi de hatalı buluyorum. eşinize karşı bile politik olmaya çalışmanız sürekli planlar kurmanız ileride başınıza dert açabilir bugünlerde ayrısınız eşinizle anlayabiliyorum. bir arada yaşayacağınız günler de olacaktır ileride. asıl o zaman sorunlarınız büyüyebilir. Çünkü eşiniz de sizin kafanızda her olaya karşı bir tilki dolaştırdığınızı görecektir. Tamam karşı taraf haddini aşıyordur sınırlarınıza tecavüz etmiştir ama bunu karşılıklı olarak onlarla halledin ve duygularınızı en uygun zamanda dile getirin. Tabii tartışma ortamı yaratmadan. Kırıldığınızı anlatın dürüstçe. Ama lütfen karşı taraf böyle hamle yaparsa ben de böyle strateji uygularım diye hesaplara girmeyin.. Samimi değil davranışlarınız eşinize ve ailesine karşı. Mesela hediye olayında bile strateji yapmışsınız üst mesajda k.validenize aldığınız hediyeyi hiç almasanız da olurdu neden aldınız ki? çünkü eşinize karşı da şirin görünmek istiyorsunuz. Ne kadar yanlış. Hislerinize göre hareket etseniz eminim ki bir tuzluğu bile layık görmüyorsunuz bir sürü sorununuz var unutamadıklarınız var öte yandan da “ben aslında senin annene karşı iyiniyetliyim” mesajı vermenizi eminim ki eşiniz de yutmuyordur. Yutuyorsa da evinden uzakta olduğundan yutuyordur . velhasıl, İnandırıcıklıktan hep uzak olacaksınız böyle yaparak. bence önce siz kendinizi değiştirin. sevmiyorsanız bunu açıkça belli edin kaçak güreşmeden. bu şekilde hesaplar yaparak başınız dertten kurtulmaz.
Bu başlıktaki konunuz için de; aynen neyse onu söylemek lazım insanlara. niye hep gizlemek zorunda kalasınız ki? annesi eşinize niye lilypos görüştü demez niçin bana böyle söyledin pek tabii görüşülebiliyormuş der. bunu demekte de haklıdır. çünkü babanızın imkanlarıyla girdiğinizi bilmeyebilir bilmek zorunda da değil.
Amannn Bırakın dağınık kalsın valla çok mutlu olursunuz. Hadi çok diye abartımıyım kafanızın bundan daha rahat olacağı kesin:)
Dürüstlük uzun vadede her zaman kazandırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?