Annemin rahatsızlığı

Gama Capella

Matruşkanın parçalarıyız 🪆
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
8.151
27.720
Annem için üzülüyorum çünkü kulağın da uğultu diye adlandırdığı sesler varmış tinnitus mu nedir adı lanet şey hayat kalitesini oldukça düşürüyor. Doktor doktor geziyor bu hastalığı olupta geçen var mı? 🙄

Annem için üzülüyorum çünkü kulağın da uğultu diye adlandırdığı sesler varmış tinnitus mu nedir adı lanet şey hayat kalitesini oldukça düşürüyor. Doktor doktor geziyor bu hastalığı olupta geçen var mı? 🙄
Teyzem de var aynısı. O kadar ileri derecede bir uğultu ki, gece uyuyabilmek için TV sesi açık olması gerekiyor. Malesef yıllardır çaresini bulamadı. Umarım anneniz bulur, şifalar diliyorum...

Teyzem de var aynısı. O kadar ileri derecede bir uğultu ki, gece uyuyabilmek için TV sesi açık olması gerekiyor. Malesef yıllardır çaresini bulamadı. Umarım anneniz bulur, şifalar diliyorum...
Ya evet bende çok araştırma yapıyorum sanırım biraz umutsuzlandım. Amin inşallah sizin de teyzeniz bulsun hasta olan herkese şifa diliyorum. 💚

Ya merhaba ben bunu daha bugun gordum bir fizik tedavi tarzi bir yer var orada maksimum en Fazla sessizliğe indiriyorlar herkes cok memnun

Maalesef zor bir hastalık.

Bazı KBB uzmanları yada hastanelerde hacamat, sülük gibi tamamlayıcı tedavilerle hafifletebiliyorlar.
Özellikle üniversite hastanelerinde, şehir hastanelerinde geleneksel ve tamamlayıcı tıp bölümü olur.

Umarım en kısa zamanda geçer ve hayat kalitesini toparlayabilir.

Maalesef zor bir hastalık.

Bazı KBB uzmanları yada hastanelerde hacamat, sülük gibi tamamlayıcı tedavilerle hafifletebiliyorlar.
Özellikle üniversite hastanelerinde, şehir hastanelerinde geleneksel ve tamamlayıcı tıp bölümü olur.

Umarım en kısa zamanda geçer ve hayat kalitesini toparlayabilir.
Bazıları da hiç geçmediğini söylüyor kişiden kişiye değişiyor belki de annem düşünür mü bilmiyorum teşekkür ederim sağolun amin🌺

Bir ara tanıdığımdan duymuştum ama sonra n’aptı geçti mi bilmiyorum. Geçmiş olsun ve tez zamanda Rabbim şifa versin demek istedim. Düşününce bile zor çünkü.

Bnm annemde de var gitmediği doktor kalmadı tansiyonu yükseldiğin de daha da uğultu artıyor
Yüksek tansiyon hastası çok yükseldiğinde kulağına vurmuş en son bir doktor öyle söylemişti🤷🏻‍♀️

Bir ara tanıdığımdan duymuştum ama sonra n’aptı geçti mi bilmiyorum. Geçmiş olsun ve tez zamanda Rabbim şifa versin demek istedim. Düşününce bile zor çünkü.
Kesinlikle yani vücudun heryeri ayrı bir dünya ve canın orda evet ama bu kafa bölgesi olan yer hele beyin ve kulak çok sıkıntılı hayat kalitesi sıfırlanıyor vallahi bazı dr lar alışın diyormuş baskın seslerle bastırın diyormuş falan çok üzücü. Amin inşallah teşekkür ederim 🌼

Bnm annemde de var gitmediği doktor kalmadı tansiyonu yükseldiğin de daha da uğultu artıyor
Yüksek tansiyon hastası çok yükseldiğinde kulağına vurmuş en son bir doktor öyle söylemişti🤷🏻‍♀️
Ah canım ya Allah şifa versin annemde tansiyon yok ama sanırım kulak problemleri yaşadığı için enfeksiyon vs,>

Eşimde de var ama eşim patlama sonrası işitme kaybı yasadi sonrasinda sürekli çınlama olustu bu çok kötü etkiledi eskiden cok rahatsız olduğunu söylerdi şimdi sanirim alıştı böyle yaşamaya çözüm bulamadi

En yakın arkadaşım şimdi bu dertten doktor doktor geziyor . Çare bulamadı . Çıldırmak üzereyim diyor 😞 Sesten dolayı tv açıp uyuyor falan . Allah şifa versin gerçekten zor . Sebebi de belli değil😞

3 senedir kulak çınlaması şikayetiyle doktor doktor gezdim

en sonuncusu adam akıllı açıklama yaptı

bu hastalığın tedavisi yokmuş sadece sesleri azaltacak ilaç yazıcam dedi

tebokan ilacın adı içini okuyunca kullanmaktan vazgeçtim alzemir demans hastaları için falan yazıyor

3 senedir kulak çınlaması şikayetiyle doktor doktor gezdim

en sonuncusu adam akıllı açıklama yaptı

bu hastalığın tedavisi yokmuş sadece sesleri azaltacak ilaç yazıcam dedi

tebokan ilacın adı içini okuyunca kullanmaktan vazgeçtim alzemir demans hastaları için falan yazıyor

Çok üzücü. Evet ilaç biraz suphelendirici. Annem alışır mi bilmiyorum ki eskiden sadece duymuyordu keşke duymama problemi kalsaydı da bu olmasaydı çünkü diğeri diğerinden beter.Duymasa bile kendi halinde takılıyordu hayat rutini.

X