Kız İsteme annemin ne demek istediğini söyler misiniz?ben anlamadım :(

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
48
Hatay
merhaba.22 yaşındayım okulum bitti ve çalışıyorm.1,5 yıllık bi ilişkim var.ciddi düşünüyoruz ama ben aileme söylemek konusunda çok çekiniyorm.onlar hala beni küçük bi çocukmuşum gb görüyorlar.karar verdim 5 ay sonra sölicem.geçen bi yakınımıza annemin ağzını ara dedim.annem 'olacak tabii bunlar ama iyi tanımak lazım akraba olursa 3,tanımadık olursa 6 ay bekletirim demiş bu ne demek oluyor anlamadım.gelip tanışacaklar sonra bizimkiler 6 ay onları mı araştıracak?birde 7 saatlik bi yol var aramızda nasıl olacak bu işler hiçte anlamam...

Aynı yaştayız. O öyle söylenir. Demek istediği şu; Akraba, tanıdık vs. aileyi biliriz ama içli dışlı olunca işler değişir o yüzden 3 ay onları ölçer tartarız. Ama bilmediğimiz bir aile ise kızımı hemen veremem, hemen düğün yapmam söz, nişan faslını uzatır aileyi bi'güzel tanırım

Gayet mantıklı, zaten 22 yaşındasın. Bence annen sevgilini bilmiyorsa söyle ufaktan ailesinden de bahseder yolunu yaparsın Hem seni mutlu gördükçe adam kızımı mutlu ediyor diye bir düşünce de oluşur

raiinbow çok teşekkür ederim.içimi rahatlattın ben çok başka anlamlara getirmiştim :) aslında annem biliyor gibi evde sürekli tlfla görüşüyorm.ama hiç konuşmayız böyle şeyleri.yaş farkından korkuyorm 7 yaş var.Bazi arkadaşlarımda çok yakışmıyosunuz sen daha güzelsin der o benim gözümde harika bi adam ama ailemde böyle düşünürse diyorm.işinide beğenmeyebilirler çok şey takılıyor aklıma ben eminim ama onlar ne der hiç bilemiyorm.

canım onlar neder çok şey derler benimde başımda yeni geldi evlenicem dedim sadece tipe bakıp yargıyı yedi başta yakışmıyosunuz dedi annem sonra işini begenmedi ben onların mükemmel kızıyım ya ama şöle bişide var sevdaya hiçbir söz geçmiyor 1 yıl boyunca annemi ikna etmek için ugraştım hergün kavga ettik en son tokat bile yedim ama vazgeçmedim dedikleri herşey maddiyata tipe aileye dayandı sevdayı kimse görmedi şu son üç aydır ailelr tanışsın die ikna ettim kimse sormadı bana hep ben konuştum hep yargı yedim ama illa olcak dedim seviyorum ve sizde yanımda olun ki mutlulugumu bölmeyin dedim ailer tanısın iyimi kötümü anlaşılır dedim en sonund annem ikna olup babama söledi ve bu 1.5 yılımı aldı bu ayın sonunda inş gelecekler tanışmaya çok zor bir durum inan anlıyorum seni ama sevgi varsa şayet herşeyin üstesinden geliyor allah yardımcın olsun seninde canım

ayy canım ne güzel ilk cümlelerin beni anlatyor, bende 22 yaşındayım.7 yaş fark var aramızda.ciddi düşünüyoruz.1 yıllık ilişkim var.annemle konuşamayız bu konuları.ne güzel seninki koymuş süreleri en azından aracınıza.belirtmiş.benimkiler hep bir olup karar veriyor.off.o nedenle kestiremiyorum:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…