• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin marifetleri----sınır yok

önemli değil canım.annem trikotaj makinesi gibi sürekli örüyor.bunları hep akrabalara yaptı.ördükçe koyarım buraya,alırsınız...hihoyyyt

bunlarda şallarım....

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
fotoraf0005f.jpg

fotoraf0006q.jpg

fotoraf0007z.jpg

fotoraf0008f.jpg

Son düzenleme:
bunlarda kızımındı..yıkanmaktan haşatları çıktı yinede koyuyorum.bunlarda annemden.keşke benim yerime annem kk ye üye olsaymış,daha iyi olurdu...:roflol:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

fotoraf0009y.jpg

fotoraf0011i.jpg

fotoraf0013a.jpg

fotoraf0014k.jpg

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
Annenin ellerine kolarına sağlık çok cici olmus maşallah diyelim
canım keske birde nazar boncuğu taksaydın neolur ne olmaz

annein maşallahı varmış canım .eline emeğine sağlık hepsinide çok güzel örmüş.çok güzel paylaşım olmuş. annenin emeğine sağlık sanada paylaşımın için teşekkür ediyorum.
hepsinede baktım ama nerde bende okadar hüner oturup yapayım :((

Annenin ellerine kolarına sağlık çok cici olmus maşallah diyelim
canım keske birde nazar boncuğu taksaydın neolur ne olmaz

teşekkür ederim canım.sen iste...bak hepsinede nazar boncuğu taktım.senin bebekte yolda galiba.umarım modeller işine yarar,bebeğine yaparsın...:emir_bebek:

Son düzenleme:
annein maşallahı varmış canım .eline emeğine sağlık hepsinide çok güzel örmüş.çok güzel paylaşım olmuş. annenin emeğine sağlık sanada paylaşımın için teşekkür ediyorum.
hepsinede baktım ama nerde bende okadar hüner oturup yapayım :((

teşekkürler.....valla dediğim gibi annem sınır tanımıyor.tam bir ev garısı...:roflol:
beni görenler annem gibi sanıyolar beni ama bende aynı senin gibiyim örgüymüş dantelmiş hiç anlamamda,yapmamda.....
annem sağolsunnnnnn......hihoyyyt

buda fiskos örtüsü,yine annemden.saçaklarında inciler var pek belli olmuyorlar.bakalım beğenecekmisiniz :sm_cool: :sm_cool:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
fotoraf0001k.jpg

fotoraf0002g.jpg

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

çoooooook şirinlerr yaa maşallah annene süper yapıyo gerçekdenn:):)
anneşin eline meğine yüreğine sağlıkkkkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

annemin kızıma ördüğü mont....nasıl olmuş???????????hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bu önden çekim.....
fotoraf0003eoe.jpg

buda arkası....kaydirigubbakcemile5
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
fotoraf0004xly.jpg

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

selam bayanlar...
bu hırkayıda annem yeni ördü.ben çok beğendim,siz nasıl buldunuz...???????? hihoyyyt hihoyyyt

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
fotoraf0005oom.jpg

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
fotoraf0004loc.jpg

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
fotoraf0007g.jpg

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:nazar:Bende çok güzel örgü örüyorum diye övünürdüm:hooray:ama artık dövüneceğim sanırım:oklava:şaka bir yana anneniz tam bir elişi uzmanıymış kutlarım :1hug:
ellerine sağlık annenizin sizde paylaştığınız için çok sağoluna.steşekkürlera.s

:nazar:Bende çok güzel örgü örüyorum diye övünürdüm:hooray:ama artık dövüneceğim sanırım:oklava:şaka bir yana anneniz tam bir elişi uzmanıymış kutlarım :1hug:
ellerine sağlık annenizin sizde paylaştığınız için çok sağoluna.steşekkürlera.s

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çok teşekkür ederim.a.s.

Emegine saglik cok cok güzel, peki annen bunlari disariya örüyormu ve cocuk hirkalari yelekleri falan kaca?
Fiyat vere bilirmisin?

Ayyy çok güzeller bi bebişim olsa da çeşit çeşit bende giydirsem :S

Son düzenleme:
Back