Merhaba. Özellikle bu konuda yardım istemek için üyelik açtım söyleyecekleri izle açığım. 26 yaşındayım ve bir ay sonra düğünüm var. Eşimin ailesi gerçekten görebileceğiniz en anlayışlı ve güler yüzlü insanlar, pek bir şeye karışmazlar. Tabi fikirlerini söyledikleri oluyor ama beğenmezsek de bir baskıyla karşılaşmıyoruz. Ama kendi annem canımı sıkmak için elinden geleni yapıyor. Evlenme teklifi aldığım günden beri beni mutsuz etmek için elinden geleni yaptı. Annemle babam yaklaşık on yıldır ayrı ve etrafındaki insanların da büyük bir çoğunluğu eşlerini aldatan boşanmış insanlar. Bana sürekli evliliğimin kötü olacağını eşimin ailesinin bana kötü davranacağını ima edip duruyordu başlarda. İstemeye babamı dahil etmemek için uğraştı bir süre bu süreçte benimle günlerce kavga etti. Sonrasında nişanım geldi ve babamı da bir şekilde dahil ettik. Nişan olana kadarki süreçte her gün kavga ettik. Başta istediğim davetiyeyi yaptım diye yaklaşık 4-5 gün kavga ettik. Akşam kavga ediyoruz yetmiyor sabah arıyor telefonda kavga ediyor. O dönem beyaz eşya almıştık ve onun taksitleri ödeniyordu. Eşime bir kere ödemede destek olmak için 2 bin TL yolladım. Bunu nişandan bir gün önce öğrendi ve o gün inanın ne or*luğum kaldı ne kendimi birine "yamamak" için uğraşıyormuşum o kaldı. Ağza alınmayacak laflar etti. Hem kız vericem götürsün istediği gibi s*ksin hem de para mı vereceğim üstüne diye bir cümle kurdu. İnanın üstünden aylar geçti hala aklıma geldikçe gözlerim dolar. Nişanda her şeyi kendi istediği gibi yaptı, söz hakkımın olduğu bir konu yoktu. Nişanımda babama ve ailesine nispet yapmak için saçma sapan hareketler yaptı ve sonrasında da baban rezillik çıkardı bunun sorumlusu da sensin beni korumadın oldu. Şimdi de gelinliğime taktı. Ben gelinlik sevmiyorum, pullu kabarık şeyler sevmiyorum. O yüzden Helen tarzı bir nikah elbisesi beğendim ve onu aldım. Annem dışında herkes beğendi. O kıyafeti giydiğimde kendimi çok güzel hissettim, zarif hissettim. Annem ise Dabbeye benzetmiş beni. Onu giyersen düğününe gelmem diyor. Beni eşimin ailesine rezil etti günlerdir ağlamaktan helak oldum eşimin annesi bana sarılıp avuttu. Psikolojim hiç iyi değil arkadaşlar. Fakat geri adım atmayacağım çünkü daha fazla beni sindirmesini hayatıma karışmasını istemiyorum. Bir yandan da bu olayın içinden nasıl çıkarım bilmiyorum. Bir tavsiyeniz olur mu bana?