annemin kahve takımları..

dyyg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.924
0
46
İsveç
babamın 20 küsür yıl önce aldığı kahve takımı ve halamın annemlere evlendikleri zaman ev hediyesi olarak getirdiği kadehleri..

hatırası olan eşyaları çok severim ayrı bi sıcaklıkları oluyor

mutlulukla kullanın

güle güle kullan inş senın çocuklarına onlardan onların torunlarına böle gıder bende cok severım tarıhı olan menevı herşeyı çok severım

kahve takımlarına bayıldım bizdede annemin çeyizinden buna benzer mavili kahve takımları var bende çeyizime koymayı düşünüyorum

kahve takımlarına bayıldım bizdede annemin çeyizinden buna benzer mavili kahve takımları var bende çeyizime koymayı düşünüyorum

ben küçükmüşüm bizim başka kahve takımımız varmış ve onları kırmışım.. bunları da babam almış.. aslında babamın zevki:=)

baban baya zevkli annen baya şanslı kadınmış her erkek anlamaz böyle porselen takım işlerinden

valla cnm ne diyeyim çok şanslısın keşke benimde anne baban olaydıda çeyizlerim için heyecanlansaydılar

valla cnm ne diyeyim çok şanslısın keşke benimde anne baban olaydıda çeyizlerim için heyecanlansaydılar

heycanlanmışlardır canım bakma sen belli etmiyorlardır.. babama sorsan evlenmemi istemiyor bile.. kendi tarih belirlemiş kafasında ondan önce olmayacakmış.. izin alcakmışım tatile gidicekmişiz.. hatta işden çok sıkıldığım bir gün bana babam istifa et çalışma ama evlenmekte yok demişti.. hiç istemiyor .. ömür boyu yanında kalmamıza dünden razı..

yok cnm olsalardı kesin belli ederlerdi ama ikiside erken yaşta vefat ettiler neyse cnm ya sıkmayayım senide

kızlar kıymetlidir babalarının gözünde paylaşmak istemiyo seni belli ki ondan evlenmeni istemiyo

yok cnm olsalardı kesin belli ederlerdi ama ikiside erken yaşta vefat ettiler neyse cnm ya sıkmayayım senide

kızlar kıymetlidir babalarının gözünde paylaşmak istemiyo seni belli ki ondan evlenmeni istemiyo

başın sağolsun canım benim.. kusura bakma bilmediğim için öyle dedim.. rabbim mekanlarını cennet etsin.. sıkmak olur mu canım.. sonuçta sıkıntılarımızı, mutluluklarımızı, üzüntülerimizi herşeyimizi paylaşıyoruz burda..

Son düzenleme:

amin cnm saol kusur olur mu hiç nerden bilecektin çok saol cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…