- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Jennam...Inşallah bugüne daha iyi uyanmışsındır canım
HanımımOynamıyor şimdi hareketli olanı vardı galeride ona bakayım yine.
Kolay gelsin şekercim.
Yalaaaaaaan yalaaaaaaannn yaaaallaaaaaan
Nana senin burda ne işin varYalaaaaaaan yalaaaaaaannn yaaaallaaaaaan
Ben b yim ama benim okuduğum kitapta tavuk için ne yararlı ne faydalı diyordu.. genel olarak tombiş derkenB grup için tavuk sıkıntı metabolizmayı yavaşlatıyormuş zaten b olanlar genel olarak tombul olurmuş Aidin hocanın bir videosunda öğrenmiştim
A grup için kırmızı et ve tereyağ sıkıntı eti kendi kestiği kurban etinden yiyebilir ibadet olduğu için ama normal etler sıkıntı diyor tereyağı da tibet' liler gibi küflendirerek yenmesini tavsiye ediyor
rica ederim aklına takılırsa sorabilirsin ben de her ikisinin de kitabı mevcut bakar söylerim
Aidin Salih sedef egzama gibi bir çok cilt hastalığının yanlış beslenme sonucu atılamayan toksinlerin dışa vurumu diyor beslenme düzelirse bunlarda geçer diyor niyetlenip bu şekilde beslenesim var ama nefsime zor geliyor çikolatayı bırakmak
Gidem mi hippoooNana senin burda ne işin var
Baloncukum he he de geç yine de...tam bitmedi ... dikkatli ol kimseyle çok muhatap olma. İnsanlarla seviyeli olmayı artık ayiplamayacaklar mazeretimiz var çok şükür.Virüs bitmiş diyolaaaaaaaaaaaa
O zaman hadi işe
Günaydınnnnnnnn
Emekli olmak istiyorum
Çok sevindim iyi olmana,bende iyiyim daha bir toparladım kendimi.
abla ben işyerinde genel anlamad zaten 6 yıldır mesafeliyim.. şurdakilerle 2 sohbet etmeye gelmiyor zaten suratsızlarBaloncukum he he de geç yine de...tam bitmedi ... dikkatli ol kimseyle çok muhatap olma. İnsanlarla seviyeli olmayı artık ayiplamayacaklar mazeretimiz var çok şükür.
Kolay gelsin hayırlı işler canım.
Emeklilik isteme sağlık iste tatlım... çalışmak huzur veriyor bakma stresine falan....
Yok kız artık takımda mısın ziyaretçi misin diye?Gidem mi hippooo
Ayy ben burayı 6.takım sandımGidem mi hippooo
Aman yok takımlar hiç bana göre değilAyy ben burayı 6.takım sandım
Zayıflama muhabbeti dönünceAman yok takımlar hiç bana göre değil
Ben bonuslayimZayıflama muhabbeti dönünce
Yahu ne yapayım 12 yi bekledim yasak kalksın diyeBen Taksim'e vardıktan sonra geldin matmazel Kukrim
Hoşgeldin canım ne kadar güzel bir gün dimi aşkla huzurla sağlıkla ohoo ohoo raga ragaSelam kankeytolar
Selam kankeytolar