Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
B grup için tavuk sıkıntı metabolizmayı yavaşlatıyormuş zaten b olanlar genel olarak tombul olurmuş Aidin hocanın bir videosunda öğrenmiştim
A grup için kırmızı et ve tereyağ sıkıntı eti kendi kestiği kurban etinden yiyebilir ibadet olduğu için ama normal etler sıkıntı diyor tereyağı da tibet' liler gibi küflendirerek yenmesini tavsiye ediyor

rica ederim aklına takılırsa sorabilirsin ben de her ikisinin de kitabı mevcut bakar söylerim
Aidin Salih sedef egzama gibi bir çok cilt hastalığının yanlış beslenme sonucu atılamayan toksinlerin dışa vurumu diyor beslenme düzelirse bunlarda geçer diyor niyetlenip bu şekilde beslenesim var ama nefsime zor geliyor çikolatayı bırakmak 🤭
Ben b yim ama benim okuduğum kitapta tavuk için ne yararlı ne faydalı diyordu.. genel olarak tombiş derken :işsiz:

Virüs bitmiş diyolaaaaaaaaaaaa
O zaman hadi işe :KK70: :KK70:

Günaydınnnnnnnn :halay:

Emekli olmak istiyorum :bicak:
Baloncukum he he de geç yine de...tam bitmedi ... dikkatli ol kimseyle çok muhatap olma. İnsanlarla seviyeli olmayı artık ayiplamayacaklar mazeretimiz var çok şükür. :21:
Kolay gelsin hayırlı işler canım. :KK68:
Emeklilik isteme sağlık iste tatlım... çalışmak huzur veriyor bakma stresine falan....

Baloncukum he he de geç yine de...tam bitmedi ... dikkatli ol kimseyle çok muhatap olma. İnsanlarla seviyeli olmayı artık ayiplamayacaklar mazeretimiz var çok şükür. :21:
Kolay gelsin hayırlı işler canım. :KK68:
Emeklilik isteme sağlık iste tatlım... çalışmak huzur veriyor bakma stresine falan....
abla ben işyerinde genel anlamad zaten 6 yıldır mesafeliyim.. şurdakilerle 2 sohbet etmeye gelmiyor zaten suratsızlar :KK70:
çalışmak iyi evet ama uyanmak kötü :KK70:

nasılsın ablacım, özledik :KK36:

X