Ne haber diyet nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne haber diyet nasıl gidiyor
68 lerde geziyorum sabah bildirim yapacuk bakalim kac cikicam,tatliya aç kaldımNe haber diyet nasıl gidiyor
Bende bayramdan beri tatlı yemedim:)68 lerde geziyorum sabah bildirim yapacuk bakalim kac cikicam,tatliya aç kaldım
Kız ne aldın sunum önemli iyi yap sunumuEvet hatirladim kuzum bende bi tarif aldım sondan birinci olur sanirim
Çok güzel bir tarif aldı ama kendine güvenemiyor demekKız ne aldın sunum önemli iyi yap sunumu☺
Hayırli akşamlar citlenbikimm
Nasılsın çıtırımHayırli akşamlar citlenbikimm
Offf börekte yiyemem benheryerden asma yaprağı gelip duruyor inat ettim yapmiycam arkadaş diyet düşmanları resmen ,biraz dondurucuya attım biraz salamura yaptım elbet bitecek bu diyetBende bayramdan beri tatlı yemedim:)
Tatlıyı bırakalım yeter artık Börek yiyelim
İyiyim baliiiiiim, lakin biraz hüzünlüyüm yarın evime dönüyorum .Nasılsın çıtırım
pazarteside bildirim vardı dimi68 lerde geziyorum sabah bildirim yapacuk bakalim kac cikicam,tatliya aç kaldım
Bende hemen listeye girmekle iyi mi ettim acaba diye düşünüyorumpazarteside bildirim vardı dimi
hiç bulaşmasam mı acaba :)
Eşimde dün almıştı biraz salamura yaptım:)Bir kısmını bugün sardım birazda biber doldurdum:)Offf börekte yiyemem benheryerden asma yaprağı gelip duruyor inat ettim yapmiycam arkadaş diyet düşmanları resmen ,biraz dondurucuya attım biraz salamura yaptım elbet bitecek bu diyet
Börek yerken size resim atacağım sizde bana ince belinizin resmini atarsınızBen daha çok çatlarım orası ayrıpazarteside bildirim vardı dimi
hiç bulaşmasam mı acaba :)
Enişte de seviyor herhaldeEşimde dün almıştı biraz salamura yaptım:)Bir kısmını bugün sardım birazda biber doldurdum:)
Eşim bugün yine almış:)Boynum tutulmuş yarın salamura yapacağım artık:)
Sevmez mi çok seviyor:)Enişte de seviyor herhalde
Ayyy şöyle bir 5li rakamları görsem ne güzel olurBörek yerken size resim atacağım sizde bana ince belinizin resmini atarsınızBen daha çok çatlarım orası ayrı
9 kilo var görürsün ne olacak:)Ayyy şöyle bir 5li rakamları görsem ne güzel olur
Hayırlı akşamlar nevoş
Yakşamlar canım