- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Bende pek giremiyorum bu ara :)Öyle oldu biraz ben giremedim pek buralara :) nasılsın?
İyiyim hamd olsun canım
Sen nasılsın, bebek nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pek giremiyorum bu ara :)Öyle oldu biraz ben giremedim pek buralara :) nasılsın?
Tabiisi,50 faktör,en koruyucusundanGaliba birazdan ihtiyacım olacak, 50 faktör dimi
İşte geldim burdayımSeni bekliyorum ahretligim ne yapacağım
yufkacidan alinca daha guzel oluyo ama el acmasinin yerini tutmazYufka iyidir,yufka candır
Hoşgeldin kuzusuİşte geldim burdayım
Tamam canim senin mazeretin var haklisinDur kurban olduğum zaten nasıl yapacam diye düşünüyorum
Acemiyim ondan bakalım hazır yufka bulabilecekmiyim şu an en zoru o. Aldığım tarif kolayKartal gibi hazır beklemen lazim
Hoşbuldum canısıHoşgeldin kuzusu
Şükür canım iyiyiz, bugün akşam üzeri kontrole gidicez inşallah :) artık tekme atınca karnımı hafif yukarı attırıyor darbesiyle dışardan belli oluyorBende pek giremiyorum bu ara :)
İyiyim hamd olsun canım
Sen nasılsın, bebek nasıl
Bana yufka böreği bile zor geliyor bu ara Yoksa mis gibi çarşaf böreği yapabiliyorum ben deyufkacidan alinca daha guzel oluyo ama el acmasinin yerini tutmaz
Yemezler reisss göreceksin nasıl börek olur hazır yufkadanYahu bacım yufkadan börek mi olur yorma kendini sen onun yerine benim yaptığıma falan oy ver
Bak hamilesin yorulma diye herşey
Hoşbuldum canısı
Inşallah ben kazanırım yoksa şu köşeye doğururum valla !!Tamam canim senin mazeretin var haklisin
Yahu ne yufkası ne acemisi yormasana kendini gülüm sen sadece bana oy ver tamam miAcemiyim ondan bakalım hazır yufka bulabilecekmiyim şu an en zoru o. Aldığım tarif kolay
Bol şanslar sana,bulursun mutlaka merak etme ,inşallah prolukta gelirAcemiyim ondan bakalım hazır yufka bulabilecekmiyim şu an en zoru o. Aldığım tarif kolay
Siddetnura dua etİyi bari canın sıkılmazkaşınıyorum şu an
El ele tutuşun,beraber oynayın kardeş kardeşTamam o zaman Canfeb korksun
Ben gelince yapacaksın ya özel anlara sakla enerjiniBana yufka böreği bile zor geliyor bu ara Yoksa mis gibi çarşaf böreği yapabiliyorum ben de
Doğururum valla, kaldırırım bacağı... Çaaat diye üstüne doğru doğururumYemezler reisss göreceksin nasıl börek olur hazır yufkadan
Allah iyiliğinizi daim etsin canımŞükür canım iyiyiz, bugün akşam üzeri kontrole gidicez inşallah :) artık tekme atınca karnımı hafif yukarı attırıyor darbesiyle dışardan belli oluyor