- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
En iyisinden kum setim bile varCanfeb beğene beğene geliyor. Duydum ki bu kategoriye sizi almıyorlarmış canfeb, git kum havuzundq oyna demişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisinden kum setim bile varCanfeb beğene beğene geliyor. Duydum ki bu kategoriye sizi almıyorlarmış canfeb, git kum havuzundq oyna demişler
Alman mali kova seti aldım ben ona 🏝🏖Canfeb beğene beğene geliyor. Duydum ki bu kategoriye sizi almıyorlarmış canfeb, git kum havuzundq oyna demişler
Tüh o da denk gelemedi demekEtiket yaptım ama sesi yok ,sabah gördüm buralardaydı:)
Gelir elbet,haberi vardı:/Tüh o da denk gelemedi demek
Evde çocuk olunca kk lüks oluyor, sanırım bana da bişey kalmadıKartal gibi hazır beklemen lazim
En iyisinden kum setim bile var
Alman mali kova seti aldım ben ona 🏝🏖
Vardır canım mutlaka ,dene sen şansını, çocuk olunca zor haklisin:)Evde çocuk olunca kk lüks oluyor, sanırım bana da bişey kalmadı
Yufka iyidir,yufka candırHazir yufka nedir ya bidahakine el acmasi yapalim
AhretligimHellooo
Dur kurban olduğum zaten nasıl yapacam diye düşünüyorumHazir yufka nedir ya bidahakine el acmasi yapalim
Ooo taksimHellooo
Ooo canım, ciğerim görüşemedik yaaOoo taksim
Napsın,oynayamayacak,vakit geçirsin bari güneş koruyucu var ona aldığım,vereyim de sürİyi bari canın sıkılmazkaşınıyorum şu an
Öyle oldu biraz ben giremedim pek buralara :) nasılsın?Ooo canım, ciğerim görüşemedik yaa
Ahretligim bensiz buralarda ne yapıyorsunAhretligim
Beni beni,Bihter'iniOoo canım, ciğerim görüşemedik yaa
Seni bekliyorum ahretligim ne yapacağımAhretligim bensiz buralarda ne yapıyorsun
Galiba birazdan ihtiyacım olacak, 50 faktör dimiNapsın,oynayamayacak,vakit geçirsin bari güneş koruyucu var ona aldığım,vereyim de sür