- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.736
Sevilmez mi oMorluğuyla severiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevilmez mi oMorluğuyla severiz
Ben bu ara bol bol hindistan cevzii yağı sürüyorum dikkat et elin kaymasın yağlı güreşe dönmesinSimdi işim var birdahakine özel olarak ben kremliycem seni
Bir kaç kere katıldım evet :) Yardımcı olabileceğim bir şeyse tabii,istediğini sorabilirsin canım:)İnşallah canım. Sen katıldın mı yarışmalara. Benim ilk ya sana sorabilir miyim emin olmadığım bişey olduğunda?
Helal sana yaparsin tabi ben konusuyorum bakma daha bir kere el acmasi yaptim gecen fairy yarismasi icin o yani:)) ama yaparim zor degilmisBana yufka böreği bile zor geliyor bu ara Yoksa mis gibi çarşaf böreği yapabiliyorum ben de
Bir kaç kere katıldım evet :) Yardımcı olabileceğim bir şeyse tabii,istediğini sorabilirsin canım:)
İnsan isteyince her şeyi yapar,Allah sağlık versin yeter ki,maksat vakit geçirmek arkadaşlarla:))Helal sana yaparsin tabi ben konusuyorum bakma daha bir kere el acmasi yaptim gecen fairy yarismasi icin o yani:)) ama yaparim zor degilmis
Yahu belki pro üye olup doguracamDoğur da nereye doğru doğurursan doğur hem karnın burnunda ne işin var senin yarışmada? Ya böreği hazırlarken doğurursan? İyisimi girme bu işlere reiss
Kalanı atarım buzluğaYufkaları sar buzluğa at, lohusayken çıkarıp çıkarıp yersin
Tabi canimİnsan isteyince her şeyi yapar,Allah sağlık versin yeter ki,maksat vakit geçirmek arkadaşlarla:))
:))Tabi canim
Vay,hemşomIzleyici olarak geldim
Senin tek rakibin benmiyim? şimdi daha çok gaza geldim amaaaYahu belki pro üye olup doguracam
Belki yufkayı çocuğun eline tutuşturup size aticam
Belki sunum kralı olucam
Judy bak aşırı severim seni bilirsin yorma kurban olduğum hadi meleğim hadi gülüm hadi çiçeğim
Kalanı atarım buzluğa
Vaaaay judy e yardım reise zirniiiik yok...Bir kaç kere katıldım evet :) Yardımcı olabileceğim bir şeyse tabii,istediğini sorabilirsin canım:)
Düşman dedim dost çıktı ağlıyorum ühü ühü
Yardim istersen kapım açık reis,ayıpsınVaaaay judy e yardım reise zirniiiik yok...
Vaaaaay benim başıma gelenler...
Ühü ühü
Düşman dedim dost çıktı ağlıyorum ühü ühü
Ama yine de reyin bana tamam mi (
(Şimdiden yerimi yapayım bacım)
Dur bi bacım dur yaSenin tek rakibin benmiyim? şimdi daha çok gaza geldim amaaa
Başarılar tatlimmaldim aldiiim
Hayırlı forumdas demistim...Yardim istersen kapım açık reis,ayıpsın
Üzdün,o kadar isim de verdim YufkaCan dedimHayırlı forumdas demistim...
Hemen mesajliyorum seni judyden daha iyi olmalı
GörcezzzHayırlı forumdas demistim...
Hemen mesajliyorum seni judyden daha iyi olmalı