- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
Yahu ben katıldım bacım yetmez mi zaten yemek yapmayi falan beceremiyorum iyice topluyon milletiBacım bu sefer ki yarışma önemli ben katilamiyorum catlayacagim sen katil bare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu ben katıldım bacım yetmez mi zaten yemek yapmayi falan beceremiyorum iyice topluyon milletiBacım bu sefer ki yarışma önemli ben katilamiyorum catlayacagim sen katil bare
Toplamak lazım kalabalık olsun isteriz biz hepYahu ben katıldım bacım yetmez mi zaten yemek yapmayi falan beceremiyorum iyice topluyon milleti
Sen onun yerine ayırtAblası çoktan almıştı tarifi her yavrum hey Allah bilir uyuyordur daha
Büyük derkenBüyükler önden lütfen
Yeni nesil tembelAblası çoktan almıştı tarifi her yavrum hey Allah bilir uyuyordur daha
Olmaz haksızlık olurSen onun yerine ayırt
Hüngür hüngür ağlayacağım vallahi yaToplamak lazım kalabalık olsun isteriz biz hep
Ay olarak büyüksün ya nikah olarak filanBüyük derken
97 çıkışlıYeni nesil tembel
cok güzel de benim patatesler püre olacka az daha takilirsamAy olarak büyüksün ya nikah olarak filan
Sen zaten kardeşini etiketle sadece, ben girip te görmesem haberim olmayacakÖyle bir racon ki Gsyabk eğer arkideleri etiketlemessen bir sonraki kategori unutulmaz yüzüne çarpılır biz de öyleydi
Gelecek yarışmada altın veriyorlarmış arkadaşlar, bu yarışma da kazanana teselli olarak 1 tl vereceklermişÖyle bir racon ki Gsyabk eğer arkideleri etiketlemessen bir sonraki kategori unutulmaz yüzüne çarpılır biz de öyleydi
Eski yarışmalara bak cabiikkkKonuyu tahmin etmeme ragmen dunden beri ne yapacagima karar veremedigim icin hala tarif almaua calisiyorum
İşini yap öyle gel :)Muahbnet
cok güzel de benim patatesler püre olacka az daha takilirsam
Baktim zaten arastirmam herseyim dunden hazirdi ama karar verememistim neyse aldim geene aklimdakilerden biriniEski yarışmalara bak cabiikkk
Geç kalmış iste97 çıkışlı