- 8 Nisan 2017
- 56.732
- 296.257
S Sabr-Sukur-Dua bundan sonra sana şekerim diyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katilamayabilirim canim pazartesi köye gidiyoruzBak hiç ödül kazanamaynlar yarışıyor kaçırma
Bir ay var daha bence ayırt tarifi :))Katilamayabilirim canim pazartesi köye gidiyoruz
Gelirsem geldigimde tarif olursa o zaman alsam dahs guzel olur ne zaman geleceğiz belli degil
Minnakimin sansinaAyırttım :)
Teessüf ederim...bende bir dahakine yerel esnafın tavuk dürüm tarifiyle yarışmak istiyorum...bilginiz olsun...
Neyse açıklansında kategori bakalım kısmet
Yılmak yok önemli olan yarışmak
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum..
Hadi bakalımmm uygun bi kategori olur inşallah benim için
Yarin kategori belli olsun buralardayim zaten bir tarif alirim
Ayyyy tamam bende katılıyotum
Bu yarısmaya katılınca pro olacaz mı kesın, ben hıc güzel yemek yapamam ki sonuncuya versinler bu sefer
Oglumdan firsat bulursam katilabilirim Nevosum Kategori belli olsun da.
Bende katılabilirim fırsat bulursam bebişten
Olsun abla belki aksam açarsin bellimi olur
Çok iyi olmuş abla kategori gelsin de bakalım
Mutfağa girmeyi çok severim
Bana terapi gibi geliyor
İnsllah bu sefer benden yana olur sana
Ben su an ne yapmaktayım m yarismaya giriyorum ama ne icin yarışıyorum neden yarisiyorum nasıl yarışıyorum bilmiyorum bi heves daldim ama
Yok canım erken bile gelirim. Saat farkından dolayı.
Beni etiketle kanka
Ablaaa bi hayırsever yarın beni de etiketleyebilir mii gecikmeden görürsem ve uygun bi tarif yakalarsam katılmak isterim ❤
Nevreste reis ne zaman yeni yarışma açıklanacak
Şöyle söyleyeyim mesela Yemekteyiz bölümüne konuyu açtı atıyorum corbalar olsun,nevresteye özel mesaj atıp yapmak istediğin tatifi yazıyorsun .iki kisi mercimek çorbası yazdıysa ilk yazan alir tarifi . hızlı olmanız lazım.
Geçmiş yarisma kategorilere tariflere bakmanızı öneririm
BilmukabeleNe kadannnn mütevazı
Burda oyalanma tarif bulYahu niye aklıma geleni niye siz yaziyonuz yaaa... !!!!
Bakalım şanslı mı yoksa doğuştan bedevi mi görcez sen aldın mıMinnakimin sansina
Ayyy utanıyorum yanlış Reyyan mis ama olsun sen de gelMehfam kız gel hele :))