Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Gördüm :cry:
Oncelikle ellerine saglik, mukemmel gorunuyor.❤❤❤
Hakkında hayırlısı olsun reis. Inşallah sana oy verecek olanlar yanlışlıkla bana tıklar.🙄😁
Senden değişik bir his alıyorum var ya :KK70:

Böyle yapamayacak gibi söylüyorsun ama sahaneler yaratacak gibisin :KK45:

Birde boyle eski arkadaşlar olur ya bir kaç sene sonra bir araya geliveririsin hah işte tam da o duyduğum his sana karşı

Yoksa eskilerden misin sen :KK53:

Senden değişik bir his alıyorum var ya :KK70:
Şşş kız dur duyan gören olur yapma etme 😁
Böyle yapamayacak gibi söylüyorsun ama sahaneler yaratacak gibisin
Sağım soluk belli olmuyor reis, muhtemelen yufkalarıma kurdale bağlayıp öyle foto çeker yollarım 😁
o duyduğum his sana karşı

1 bardak süt ve bu şarkı eşliğinde konuşabiliriz bence... 😎

Yoksa eskilerden misin sen
Yok aşko ne zaman hamile olduğumu ogrendim o zaman aklımdaki soruları araştırırken bu foruma denk geldim üye oldum ama sonrası malum iş çığrından çıktı 😁

Beni de linç ettiler siz baklava ya kaç bardak şeker koyuyorsunuz dedim

Muhakkak deneyeceğim yazdım altına

Akıllı denemeden yorum yapmış yazmış birde bana kapı gibi madalyam var be benim :sopa: senin yaşından fazla helva kavurdum ben heeyyyy heyyyy aheeyyy
Oylede mi yazmis gormedim bak onu😂
Sen onlara uyma canim, akillisin sen bosver :KK74:

Hadi ya o kadar yani 🙄

Benim kız da oğlanlar da tablet telefon manyağı olmak üzereler ://
Ben cocuk tv izlemesin diye deli gibi ugrasiyorum tum bos vaktim onunla oyun ve etkinlik yapmakla geciyor nerdeyse. Sadece is yaparken benimle dolanmiyor ve mutsuzsa aciyorum artik bide yemek yemiyor niloya olmadan sipa🙄

Ben cocuk tv izlemesin diye deli gibi ugrasiyorum tum bos vaktim onunla oyun ve etkinlik yapmakla geciyor nerdeyse. Sadece is yaparken benimle dolanmiyor ve mutsuzsa aciyorum artik bide yemek yemiyor niloya olmadan sipa🙄
Niloya nin şarkı söyleyen oyuncağını alsan bizimki çok sevdi onu 🤔 açmayı bilmiyor ogretmedim ikimizde opersek açılıyor saniyor önce kendi öpüyor sonra bana getiriyor ben öperken aciyorum :KK70:

Niloya nin şarkı söyleyen oyuncağını alsan bizimki çok sevdi onu 🤔 açmayı bilmiyor ogretmedim ikimizde opersek açılıyor saniyor önce kendi öpüyor sonra bana getiriyor ben öperken aciyorum :KK70:
Bir ara niyetlendim alayim diye ama su anda son bir aydir niloyadan baska bisey izlemek istemiyo ve asla yemiyo oyuncakla yermi bilmem kendisi yemeyi ogrensin diye ugrasiyorum ekrana bakmaktan kasik kullanmayi ogrenemdi :/ catali guzel kullaniyor. Bu arada seninki kendi kendine yemeyi ogrendimi :)

Bir ara niyetlendim alayim diye ama su anda son bir aydir niloyadan baska bisey izlemek istemiyo ve asla yemiyo oyuncakla yermi bilmem kendisi yemeyi ogrensin diye ugrasiyorum ekrana bakmaktan kasik kullanmayi ogrenemdi :/ catali guzel kullaniyor. Bu arada seninki kendi kendine yemeyi ogrendimi :)
Benimki yemeğe düşkünlüğunden çabuk öğrendi onu geçen yazdan beri kendisi yiyor kasıkta daha iyi ama çatala eliyle takıp yiyor batiramazsa :KK70: seninki de iştahlı öğrenir 😍

Benimki yemeğe düşkünlüğunden çabuk öğrendi onu geçen yazdan beri kendisi yiyor kasıkta daha iyi ama çatala eliyle takıp yiyor batiramazsa :KK70: seninki de iştahlı öğrenir 😍
İyi masallah 😃 elle de yesin yterki kendileri yesin ben eline almasina bisey demiyorum :) ben gec kaldim kendi yemeye baslatmakta niye geciktim hic bilmiyorum cok pismanim :) catali hemen ogrendi saga sola ekrana bakmasa kasigida ogrenicekte iste sadece cok sevdigi seyleri hic niloya istemeden yiyor onlarda muz kofte patates 😂

İyi masallah 😃 elle de yesin yterki kendileri yesin ben eline almasina bisey demiyorum :) ben gec kaldim kendi yemeye baslatmakta niye geciktim hic bilmiyorum cok pismanim :) catali hemen ogrendi saga sola ekrana bakmasa kasigida ogrenicekte iste sadece cok sevdigi seyleri hic niloya istemeden yiyor onlarda muz kofte patates 😂
Biz yemeği mutfakta yiyoruz misafir olmadıkça , öyle olunca dikkati sofrada oluyor birde babasını çok taklit eder bizimki babasi yemeğin suyuna ekmek banarsa hemen o da yapıyor 🤦Ben gecen yaz balkonda veriyordum eline kaşığı çorba yoğurt hep orda yiyordu döke saça, hoşuna gitti bana elletmiyordu yorulunca tabağı kafasına dikiyordu 😂hala izin vermez yedirmeme çok yorulmussa bazen 😂

X