Domates ile biraz çeviriyorum.Rengi dönünce altını kapatıyorum.Soğuyunca poşetlere koyup buzluğa koyuyorum.
O nasıl oluyor onu da deneyim bu sene ektim yaa bahçe dolu degerlendireyim dedimDomates ile biraz çeviriyorum.Rengi dönünce altını kapatıyorum.Soğuyunca poşetlere koyup buzluğa koyuyorum.
Ama dolap dışında kurutmanı öneririm o daha lezzetli ve sağlıklı oluyor
Canım ayıkla dolaba koyduğun gibi doğra ve gölgede kurut:)Yani direk güneş almasın:)O nasıl oluyor onu da deneyim bu sene ektim yaa bahçe dolu degerlendireyim dedim
Tamam bebişim yaparım öyle yıkadım hatta sirkeli suda beklettim tam temlzlensin yarına bekletirim kurusun iyiceCanım ayıkla dolaba koyduğun gibi doğra ve gölgede kurut:)Yani direk güneş almasın:)
Çok güneş alınca rengi boz oluyor.
Nane gibi düşün:)
Çok güneş alınca rengi boz olur.
Kışın haşla sonra soğan kavur ,salça koy haşlanmış fasulyeleri at ve pişir.Tadına doyamazsın çok nefis olur.
Kurut sonra bana dua etTamam bebişim yaparım öyle yıkadım hatta sirkeli suda beklettim tam temlzlensin yarına bekletirim kurusun iyice
O imkansızEger güzel olmazsa ne edecem
Sevdim mi kimse tutamaz benisevmedigimde de biliyorsun neler oluyor
Bi işi de doğru düzgün yapsa şaşardım zatenTemiz sil hep lekeli kalmış
Kahve yaptığına şükürKahvenin köpüğü nerede
Hoş bulduk ablacım
Hanigisine bakacaksınMerhabaNevreste abla
Ben niye geçmiş yarışmaları bulamıyorumbiraz vaktim var geçmiş yıllara bakayım dedim ama işin içinden çıkamadım