- 29 Ekim 2012
- 22.756
- 57.966
- 36
Begenmedim sildimKahve vardi daha yeni burda ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begenmedim sildimKahve vardi daha yeni burda ne oldu
Cook guzeldi kahve ,cicekBegenmedim sildim
Temizliğe karışmıyorumSenden iyi temizlerim heryeri pis bırakmışsın
Kahvenin köpüğü nerede
Ben köpüklü sevmem kaynamış severim Bana yapacaksan böyle yapKahvenin köpüğü nerede
Hadi canım bizde inandıkBen köpüklü sevmem kaynamış severim Bana yapacaksan böyle yap
Merhaba canımMerhaba Nevreste abla
Ben niye geçmiş yarışmaları bulamıyorum biraz vaktim var geçmiş yıllara bakayım dedim ama işin içinden çıkamadım
Tamam çok teşekkürler abla Daha önce aynen buralardan buluyodum ama bugün bulamadımMerhaba canım
Bu bölüme git orada kategorilere tıkla yarışma oylama konuları sabit konu olarak eklenmiş
Mesela Çorbalar tıklaYemek Tarifleri
Akşam ne pişirmem gerekiyor diyemi düşünüyorsunuz, işte bu bölümde yüzlerce yemek tarifi bulabilirsiniz. Çorbalar, dolmalar, makarnalar, soslar, et yemekleri, sebze yemekleri, ekmekler, pideler, hamur işleri, kebaplar, köfteler, tatlılar, pilavlar, sandviç ve kanepeler, tavuk piliç yemekleri...www.kadinlarkulubu.com
Eki Görüntüle 2656086 Eki Görüntüle 2656087
Valla biz bol kaynamış severiz ailece hem sana neden ifade ediyorum ki kadına bakHadi canım bizde inandık
Sen bana sor canım hatta hangi kategori dersen ben yardımcı olurumTamam çok teşekkürler abla ❤ Daha önce aynen buralardan buluyodum ama bugün bulamadım
Kahve yapmayı beceremiyorum deseneValla biz bol kaynamış severiz ailece hem sana neden ifade ediyorum ki kadına bak
Enerjimizi yeni kategoriye saklıyoruzkızlar bura bu akşam çok sesiz
Sağol ablacım genel bakıyodum bişey yakalarmıyım diye de yok yani ben henüz o kıvama gelmemişimSen bana sor canım hatta hangi kategori dersen ben yardımcı olurum
Tamam sen öyle san ha he heKahve yapmayı beceremiyorum desene
Biraz daha zaman geçirirsen o kıvama gelirsinSağol ablacım genel bakıyodum bişey yakalarmıyım diye de yok yani ben henüz o kıvama gelmemişim