Tavukta iyiydi onuda unutmuyorum:)Yavv bi durr görende bişey sanacak o bile olmadıı bee arabaşı çorbası iyiydi bide gerisi
Sen tarif kap buluruz sunumYavv bi durr görende bişey sanacak o bile olmadıı bee arabaşı çorbası iyiydi bide gerisi
Beni hep o hanım göbekleri maf ettiAma cidden sunum ve tatlı çok güzeldi:)
Aynen çok güzeldi:)Ben ilkler arasında olmalıydı o zaman mi kazen birinci olmuştu :))
Kilolar uçtu değil miBeni hep o hanım göbekleri maf etti
Tavukta başını ne ağrıttım o mu iyi bumu derkenTavukta iyiydi onuda unutmuyorum:)
Kazen künefe ile füze attı idi o zaman bize ,Aynen çok güzeldi:)
Sen gel benim başım ağrısın sorun değilTavukta başını ne ağrıttım o mu iyi bumu derken
Aynen öyle olmuştuKazen künefe ile füze attı idi o zaman bize ,
Kazen olmuştu ,Aynen çok güzeldi:)
Ondan, yapamadım olmadı diye sızlanmak olmuyor:)Kazen olmuştu ,onun ödülüde föremedik bu arada ama o kategori çok fenaydı hepsi birbirinden efsaneydi tatlı yani adı üstünde
Oyy elhamdülillah varlığına NevrestemSen gel benim başım ağrısın sorun değil
Oyy elhamdülillah varlığına Nevrestemkategoriyi bi deyiversen gelecemde çok fena kandırıyon bak gece vakti kimse yok biz senden duyduğumuzu söylemeyiz kimseye demi Tenceresiz kaldim anne Kukrim
Ben Kazenin ancak aşçı yamağı olurum oda olursamOndan, yapamadım olmadı diye sızlanmak olmuyor:)
Ama o her yemeği yapamıyor sen yaparsınBen Kazenin ancak aşçı yamağı olurum oda olursam
Şu msjdan sonra kesin kanaat getirdim pilav değil
İşte pilav dedik ya
Bu bir yemek yani hmmm ilk ipucumuz 'yemek'Ama o her yemeği yapamıyor sen yaparsın
Çok akıllı bir kadınsınBu bir yemek yani hmmm ilk ipucumuz 'yemek'