Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Resmini atsana merak ettim ben de bişeyler arıyorum bulamıyorum
Ustteki maviligi cok begenmisgim 700 dediler alttaki greyfurtluyu indirime girsin alicam onuda cok begendim o uygun 250 tl :) ben zaten kadriye basturk markasina aboneyim cogu seyini aliyorum. Senin tarzinmidir bilmem tabi :)

Çok severim bu tarz elbiseleri ama gerçekten etmez 700 çok istiyorum bunlardan ama giyince akrep nalan gibi dolaşırım diye korkuyorum
Bende yazin elbise cok giyerim birazda alisveris manyakligi var surekli bakip bisyeler aliyorum :) kilo sorunumu var niye akrep nalan dedin

Bende yazin elbise cok giyerim birazda alisveris manyakligi var surekli bakip bisyeler aliyorum :) kilo sorunumu var niye akrep nalan dedin
Ayy evet malesef elbiselere düşkünlüğüm evlendikten sonra başladı, çocuktan sonra da hep kilo sorunum oldu malesef 1.68 boy 72 kilo 73 tüm bir hafta dikkat ettim 72 olmuşum

Ayy evet malesef elbiselere düşkünlüğüm evlendikten sonra başladı, çocuktan sonra da hep kilo sorunum oldu malesef 1.68 boy 72 kilo 73 tüm bir hafta dikkat ettim 72 olmuşum
Hemen hemen ayni boydayiz bende su an 64.5 falanim hedef 60 diyetteyim sende kararli ol ver kilolari al bütün elbiseleri

işte o yüzden vermem o kadar :)
bu markaların defolu kumaşları geliyor pazara.defo dediğim kenarında bi ilmek kaçığı vs.
o elbise taş çatlasın 3 saatte dikilir
Bende modelistim dikisde dikiyorum cok diktim maliyetleri ve kumaslari bilince ilk basta herseyi sukadara yapilir dikilir diyodum sonra dikisten biktim biraktim o isleri indirim sezonlarindan herseyi yari fiyatina aliyorum ama gercekten cok uyguna geliyor sadece biraz bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…