- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.328
Burda olmak değil iz bırakmak önemliDedim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda olmak değil iz bırakmak önemliDedim bile
Editörlüğünde gözüm varBenim peşimde yıllardır.Nerede tanıştık hatırlamıyorum
İz bırakmışım merak etme sen beni bilen bilirBurda olmak değil iz bırakmak önemli
Rüyanda alırsınEditörlüğünde gözüm var
Editör olursam vukuat yapamamRüyanda alırsın
Git sende ol benimkinden ne istiyorsun
Yoksa Kazen yapar diyorsunEditör olursam vukuat yapamam
Gri yapar ya da klupten atar az atmadınız beniYoksa Kazen yapar diyorsun
Bunu bilmen ne güzelGri yapar ya da klupten atar az atmadınız beni
Bildigim halde yapıyorum işte bak bdvye gelde yazmaBunu bilmen ne güzel
Uslu olursan niye atsın
Katılmayan derken banamı diyisin sen yeni kategoride tahmini olan varmıHayır benim anlamadığım katılmayan pek buralara gelmiyor HAbibte senin nasıl yolun düştü
ay sorma :)Selamlar sevdigim elbiseye 700 tl dediler yarismadada ikinci oldum zaten hicbisey istedigim gibi degil
Evet gunluk giyilecek limon desenli elbise cok begenmistim700 TL mi sıradan bir elbise mi
Eller oynasın eller diller kaynasın diller
Eller ne derse desinler o dillerini yesinler
Eller oynasın eller diller kaynasın diller
Eller ne derse desinler o dillerini yesinler Eller havayaaaaa hobaaaa
Dugun falanmi var abiye olsa neysede günlük bir elbiseydi benim begendigim etmez yani yikildi hayallerimay sorma :)
dün kıza elbise almaya gittik,ocağıma incir ağacı dikildi
ayakkabısı,saçı,elbisesi derken 2022 ye anca toparlanırım
Resmini atsana merak ettim ben de bişeyler arıyorum bulamıyorumEvet gunluk giyilecek limon desenli elbise cok begenmistim
Ben sene edrenalin yaşatirim sen üzülme gel gel çoh eğleneciyggggggBy ay gelmezsem temmuz ortası gelirm vukuatsız biraz sıkıcı oluyor ama deneriz olmazsa çıkarırız
ama limonun suyunu çıkarmışlar yuhhhhEvet gunluk giyilecek limon desenli elbise cok begenmistim
evet düğün canım :)Dugun falanmi var abiye olsa neysede günlük bir elbiseydi benim begendigim etmez yani yikildi hayallerim