Sofralı bişeyse ben şimdiden çekildim bileİpuçları öyle diyo.. hem tatlı(reçel) hem tuzlu (o da simit) hem meyve (karpuz) hem sunum karıştırıyoruz kahvaltı sofrası çıkıyor.. yalnız sofra kurmaktan yorulduğumuzu unutma nevroş
Meydan bize mi kaldıSofralı bişeyse ben şimdiden çekildim bile
Siz zaten meydanın ortasındasınız biz kenardan bakıp çekiliyozMeydan bize mi kaldı
Aşkolsun kızz...katılan herkes meydanda maşallahSiz zaten meydanın ortasındasınız biz kenardan bakıp çekiliyoz
Ablam hayırlı geceler geçen yıla kadar memlekete gelince 1 ay ara veriyorduk:)
Kim kahvaltı dedi:)Doğru bildim de ben anamlara gidicem o yüzden kahvaltılık az var nasıl yapsak
Evet bencede tatil yapmasi lazım bıkdı bizlerdenAblam geçen yıla kadar memlekete gelince 1 ay ara veriyorduk:)
Şimdi memlekete taşındım tatile ihtiyacım yok:)
Ara mı olsaydı
Şey kem küm falan biz Antalya' ya gidiyoruz önümüzdeki hafta...oradan Antep sonrası Allah bilir. Yarışmaları uzaktan desteklerim tabi...de martili denizli sunumlarimdan mahrum bırakacağım için de biraz üzülüyorum.Ablam hayırlı geceler geçen yıla kadar memlekete gelince 1 ay ara veriyorduk:)
Ara mı olsaydı
Panteracim mümkün değil bizden bıkmaz nevrestemEvet bencede tatil yapmasi lazım bıkdı bizlerden
Panteracim mümkün değil bizden bıkmaz nevrestem
SenKim kahvaltı dedi:)
Panteracim benim@Elhan ablacim nasilsinz ?panteracim söylediyinde cok boşuna gidiyir
Şöyleee 10 sene ara ver tatil yap benceAblam hayırlı geceler geçen yıla kadar memlekete gelince 1 ay ara veriyorduk:)
Ara mı olsaydı
1 Temmuz'da belli olacak :)Belli oldu mu konu memlekete gideceğim katılabilecek miyim çok heyecanlıyım
Rica ederimTeşekkür ederimm