- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.676
- 43
Ne zaman gidiyorsun canımBelli oldu mu konu memlekete gideceğim katılabilecek miyim çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman gidiyorsun canımBelli oldu mu konu memlekete gideceğim katılabilecek miyim çok heyecanlıyım
Benden bıktınız mıEvet bencede tatil yapmasi lazım bıkdı bizlerden
Sefan olsun ablam senin adına çok sevindimBiraz enerji toplarsın biz seni burada bekliyor olacağızŞey kem küm falan biz Antalya' ya gidiyoruz önümüzdeki hafta...oradan Antep sonrası Allah bilir. Yarışmaları uzaktan desteklerim tabi...de martili denizli sunumlarimdan mahrum bırakacağım için de biraz üzülüyorum.
Inşallah çarşamba çıkacağız bakalım konu belli olsun o esnada nerde olursam yapıp yapamayacağıma karar veririm hemenNe zaman gidiyorsun canım
Kabusun olurum habipteee ...Şöyleee 10 sene ara ver tatil yap bence
Teşekkür ederim bitanem.Sefan olsun ablam senin adına çok sevindimBiraz enerji toplarsın biz seni burada bekliyor olacağız
Hayırlı yolculuklar canımÇok mu kalacaksınBiz Çarşamba başlarız3 hafta devam ederizInşallah çarşamba çıkacağız bakalım konu belli olsun o esnada nerde olursam yapıp yapamayacağıma karar veririm hemen
Ablam işi gücü benimle uğraşıyorKabusun olurum habipteee ...
Planin ne kuzum
1 ay kadar takılacağız muhtemelen ailelerimizin olduğu şehirlerde. Konuya göre bi ayarlama yaparım inşallah katılırım yani. Çok teşekkür ederimHayırlı yolculuklar canımÇok mu kalacaksınBiz Çarşamba başlarız3 hafta devam ederiz
İstersen orada yapabilirsin
İnşaallah canım hayırlısı1 ay kadar takılacağız muhtemelen ailelerimizin olduğu şehirlerde. Konuya göre bi ayarlama yaparım inşallah katılırım yani. Çok teşekkür ederim
Daha çok çalışıyorsun :))Sen öyle zannet çocuk olunca okul meselesi bitmiyor.Birlikte okumaya devam ediyorsun:)
Plan yok kafama göre herşey plansız yaşarım benKabusun olurum habipteee ...
Planin ne kuzum
700 TL mi sıradan bir elbise miSelamlar sevdigim elbiseye 700 tl dediler yarismadada ikinci oldum zaten hicbisey istedigim gibi degil
Valla işim gücüm yok yemek yaptım oturdumAblam işi gücü benimle uğraşıyor
Ben varım kategori begenirsem hem kendime rakip göremiyorum belkide katılmamBir daha kategori kimler varmış kimler yokmuş
Benden bıktınız mı