- 24 Eylül 2018
- 97.022
- 292.151
Biliyorum güzelciğimAynen amacım o zaten:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum güzelciğimAynen amacım o zaten:)
Tamam meyve salatası yemeği yanına yemek ekleyince ana başlığa dönüştü sanki hem bak bugünkü ipucu da destekliyo, favori yok sunum zorlar dedin kesinnn meyveli bişey buYok ablam öyle kategoriler yapmıyoruz.Ana başlık olmalı:)
Biliyorum canım ondan söyledim:)Tamam abla ben zaten buralardayım kk müptelası oldum hergün bir doz falan almadan kendime gelemiyorum bir engel olmazsa allahım izniyle takipteyim
Ama meyve kullanılabilir:)Tamam meyve salatası yemeği yanına yemek ekleyince ana başlığa dönüştü sanki hem bak bugünkü ipucu da destekliyo, favori yok sunum zorlar dedin kesinnn meyveli bişey bu
Açık havada en güzel mangal olur çızbızSebze meyve açısından söylemiştim veya açık havada olabilecek şeyler:)
Korona var:)Açıl havada en güzel mangal olur çızbız
Ooo daha şimdi Meryem ablayla diyet dondurmayı konuşuyoduk Yulaflı bişey mi acepDiyet dondurma
Valla bende fikir kalmadı,tukenmislik sendromu olduOoo daha şimdi Meryem ablayla diyet dondurmayı konuşuyoduk Yulaflı bişey mi acep
kız bahçesi olan katılırKorona var:)
Yaşından dolayı çıkma sen ben çıkıyorumKorona var:)
EeeeeveeeeeettttZeytinyagli sebze yemekleri
İşte olan yok ablam çok az:)kız bahçesi olan katılır
bence
Evet 18 yaş altına yasak varYaşından dolayı çıkma sen ben çıkıyorum
Ona erken :)Sebzeler daha pahalıZeytinyagli sebze yemekleri
Küçülde çebime girEvet 18 yaş altına yasak var
Yani diyete uygun sayılabilir :)Seçime bağlı:)Yeni kategori diyete uygunmuş dediler geldim
Onda da patladıkOna erken :)Sebzeler daha pahalı
Makarna diyeceğim,meyveyi nereye koyacağızYani diyete uygun sayılabilir :)Seçime bağlı:)