- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He bildimde bide size soylicem tamamBana da söyle sene
O geldi konuştuk zatenE Elif_Eylul yaz abla bu ismi kenara bir sonraki yarışmada katılacağım dedi bana
Oy teşekkür ederim canımKukrim canısı 1. değilsin ama çok iyi oy aldın
Daha öncekilerde çok heves etmiştim ama kazanamamıştım ondanNasıl beklemezsin el emeğine haksızlık bu söylediğin
Bi paçanga böreği hiç yemedim hayatımda onu yemeden diyete başladımÖncelikle katılan herkesin eline,emeğine sağlık. Dün de dedim ya öyle güzeller ki işin içinden çıkamadım. Ama nihayetinde zar zor iki böreği seçtim. Biri farklı olduğu için lahmacun börek ,diğeri ise ailemizin en sevdiği paçanga börek..
Bol şanslarınız olsun
CanımsınOy teşekkür ederim canım ❤
Adım adım ilerliyorum zirveye doğru
Acelem yok edefim sensin
Kknın güzel hatunları diyette hep ondan sebzelimsi börek 1. Gidiyor Nevreste yaz başında yapılırmı bu kategoriEyvallah canım hezimete uğramışım bu oylama
Kolay olsun diye yaptımKknın güzel hatunları diyette hep ondan sebzelimsi börek 1. Gidiyor Nevreste yaz başında yapılırmı bu kategori
Sunumlar çok fena ama hanımlar döktürmüşKolay olsun diye yaptım
Kk hanımları çok becerikli benim suçum yokSunumlar çok fena ama hanımlar döktürmüş
Hani oy kullanmadan göremiyoruz yaOnların zatın oyu coktu garibanlar dan yana olsaydi keşke oyunuz
Büyük kayıp bence.Diyette ödül hakkın geldiğinde paçanga yap kendineBi paçanga böreği hiç yemedim hayatımda onu yemeden diyete başladım
Proydum zaten vukuatlardan sonra aldılar rica ettim ağbime verdi geriHabibte pro mi oldun sen hayırlı olsun :))
Değilim galiba
Ben gibiProydum zaten vukuatlardan sonra aldılar rica ettim ağbime verdi geri
Ben gibiProydum zaten vukuatlardan sonra aldılar rica ettim ağbime verdi geri