- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Amanın ne bebeğiBu ay bebiş olma ihtimali var olmazsa gelecem
Bu deliyi almayın takımaAaa inşallah guzel haberlerini aliriz dogum sonrasi gelirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanın ne bebeğiBu ay bebiş olma ihtimali var olmazsa gelecem
Bu deliyi almayın takımaAaa inşallah guzel haberlerini aliriz dogum sonrasi gelirsin
Kendimi çoğaltıyorum tek ben olmaz benim gibiler olmalı bu hayattaAmanın ne bebeği
Bu deliyi almayın takıma
Bu ara olayimiz yok cok sukurBakalım tatlişko gelirim takım vukuatları olmuyor dimi sizde
Aa neden ki eskiden 7.takimdaymis galiba orda gormustum mesajlariniBu deliyi almayın takıma
Bu ara olayimiz yok cok sukur
Genelde boyle dedikten sonra takimda olaylar yasiyorum hadi hayirlisi
Aa neden ki eskiden 7.takimdaymis galiba orda gormustum mesajlarini
Aman sakın buraya üye olmasınlarKendimi çoğaltıyorum tek ben olmaz benim gibiler olmalı bu hayatta
İşte orada olaya karışıp atıldı geri geldiBu ara olayimiz yok cok sukur
Genelde boyle dedikten sonra takimda olaylar yasiyorum hadi hayirlisi
Aa neden ki eskiden 7.takimdaymis galiba orda gormustum mesajlarini
Kim ne yazdi kismindan hatirliyorum adini uye ararken bakmıştımİşte orada olaya karışıp atıldı geri geldi
Sen istersinde ben üye yapmazmıyım zaten sen neden sıkıntı yapıyorsun bir ayagın çukurdaAman sakın buraya üye olmasınlar
Olay bizim işimizİşte orada olaya karışıp atıldı geri geldi
İşte baş belası bir arkadaşKim ne yazdi kismindan hatirliyorum adini uye ararken bakmıştım
Mesajlarin icerigini hic gormedim :))
Daha 50 yıl buradayımSen istersinde ben üye yapmazmıyım zaten sen neden sıkıntı yapıyorsun bir ayagın çukurda
Bilmez miyimOlay bizim işimiz
Ekranı nasıl görüyorsun merak ettim optigin kaçİşte baş belası bir arkadaş
Ama güzel diyet yapar:)
Hadi iyisin beleşten bir abla sahibi olma ihtimalin çok yüksek.Bakalım tatlişko gelirim takım vukuatları olmuyor dimi sizde
İyi bilirsinBilmez miyim
Gözlük takmıyorumEkranı nasıl görüyorsun merak ettim optigin kaç
Ablam kendisi başlı başına vukuatHadi iyisin beleşten bir abla sahibi olma ihtimalin çok yüksek.
Ben de zipzipin takimindayim. vukuatsiz takım arıyorsan doğru adres 6. takım
Hiç belaya bulaşmadımİyi bilirsin