Herkesi özledim de bir tek birini özlemedim o da zorlamayın söylemem baş harfi NDoğru söze ne denir :))) Yemek bölümünde olsam 3. gün Nevreste'nin profilinde alırsınız soluğu
Ah bilmem micımbızımı benden çok özledin değil mi hahahahahahaha
Yaaa sen git tasın içindeki dişlerini al ilacını iç uyu gözlerin nasıl da görüyor bu saatteeeKapıdan sığmayanları almıyorlarmış
Herkesi özledim de bir tek birini özlemedim o da zorlamayın söylemem baş harfi N
Hiç anlamadık HAbibte, kimmiş o NHerkesi özledim de bir tek birini özlemedim o da zorlamayın söylemem baş harfi N
Asıl sen git yatYaaa sen git tasın içindeki dişlerini al ilacını iç uyu gözlerin nasıl da görüyor bu saatteee
Valla helal sana sevdim seni kızAcaba kimdir kimdir tamam şimdi buldum Harran onun adı gelirNevreste
Abla beni sevmiyor ama kk ya gelir gelmez yanımdan ayrılmıyor.Bu nasıl iş anlamıyorumHiç anlamadık HAbibte, kimmiş o N
Selen sen bu işi kaptınAcaba kimdir kimdir tamam şimdi buldum Harran onun adı gelirNevreste
Sevmediğimi yanımda tutayım ki her adımını takip edeyim taktiği uyguluyor uyanıkAbla beni sevmiyor ama kk ya gelir gelmez yanımdan ayrılmıyor.Bu nasıl iş anlamıyorumÖzelden,buradan,profilden
Daha iyi ya heryer benim olur seni de ezerimAsıl sen git yatLeptin çalışsın yoksa buralara sığmayacaksın
Kabus gibi çökerim üstüne hatırlatma şeyindeyim ben yanlış anlamışsın konuyuAbla beni sevmiyor ama kk ya gelir gelmez yanımdan ayrılmıyor.Bu nasıl iş anlamıyorumÖzelden,buradan,profilden
Selen sen bu işi kaptınAma benim taraf ol
Yerimde gözü varmış ben beceremiyormuşumSevmediğimi yanımda tutayım ki her adımını takip edeyim taktiği uyguluyor uyanık
cımbızın kırılasıcaSevmediğimi yanımda tutayım ki her adımını takip edeyim taktiği uyguluyor uyanık
Aman çok korktumKabus gibi çökerim üstüne hatırlatma şeyindeyim ben yanlış anlamışsın konuyu
Yerimde gözü varmış ben beceremiyormuşum